Bij 100.000 likes overweegt Jelle Cleymans een Spring-reünie in het Sportpaleis

Veel nostalgische Ketnetters hopen op een reünieconcert van Spring na de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’. Jelle Cleymans, ook bekend als evert uit Spring, wil er “ernstig over nadenken” als hij 100.000 likes krijgt.

De Throwback Thursdays in het Sportpladijs-concerten van eind 2017 waarmee de twintigste verjaardag van Ketnet gevierd werd, waren een gigantisch succes. Onder andere W817, Spring en Samson & Gert passeerden de revue. Bovendien werd de show op oudejaarsavond 2017-2018 heruitgezonden.

(Dit is de reden waarom Katrijn van Spring er niet bij was in het Sportpladijs.)

100.000 likes

Na langer dan een jaar hunkeren fans nog steeds naar meer. “Een concert van Spring in het Sportpaleis bij 100.000 likes op Facebook?”, stelde een fan voor op de Instagram van Jelle Cleymans. Die reageerde met de hoopvolle woorden: “100.000 likes? Dan wil ik er zeker eens ernstig over nadenken.”

(Wist je dat Samson eigenlijk een andere naam ging hebben?)

Pagina gelanceerd

Of het zo ver komt, valt nog af te wachten, maar de Facebookpagina die werd opgericht om een Sportpaleis-concert af te dwingen, kon al rekenen op meer dan 14.000 likes. Liken en al je vrienden uitnodigen is dus de boodschap als jij Chantal, Evert en Xavier nog eens op het podium wil zien.

(Er is een nieuwe productie van W817 onderweg: dit ligt er op tafel.)

vrt

Zo klonk Spring een dik jaar geleden in het Sportpladijs:

(Koen Crucke deelde tijdens de Sportpladijs-concerten per ongeluk de wifi van het Sportpaleis.)

Meer
Lees meer...