‘Blind Getrouwd’: Larissa blikt vooruit op deelname

Het negende seizoen van Blind Getrouwd staat voor de deur. Een van de personen die we komende maandag op VTM in het huwelijksbootje zien stappen, is Larissa. Daarmee komt er voor haar een einde aan heel lange periode als single.

Vanaf maandag 2 september kan je op VTM weer kijken naar een nieuw seizoen van Blind Getrouwd. Daarin zullen opnieuw acht kandidaten deelnemen aan het bijzondere liefdesexperiment. Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen. Wie aan wie gematcht is, blijft wel nog even geheim. Dat zullen we pas te weten komen tijdens de eerste afleveringen.

Geen fuckboys meer

Larissa hoopt alvast dat Blind Getrouwd voor haar voor een grote verandering zorgt in haar dateleven. De voorbije jaren kwam ze als single namelijk altijd fuckboys tegen. “Ik kan er moeilijk een andere term voor bedenken. Het is alsof iedereen maar gewoon friends with benefits wil zijn, fuckbuddies. Niets serieus. In het begin is dat allemaal oké en haal je er je plezier uit, maar na een tijd wil je wel iemand kunnen meenemen naar de familiefeesten. Ik trek ze dus aan, denk ik, die foute mannen. En ergens heb ik ze wel snel door, maar laat ik me toch weer vangen”, legt ze uit in Het Nieuwsblad.

“Ik denk dat het een probleem van mijn generatie is: mensen die zich niet willen settelen. Of die bang zijn om zich te binden omdat ze bang zijn om gekwetst te worden. Ik heb het gehad met de mannen, ik wil eindelijk eens ‘nen deftige’ tegenkomen, en ben er zeker van dat ik die bij Blind Getrouwd zal vinden”, klinkt ze hoopvol.

Broer

Die deftige man in Blind Getrouwd zal wel met een andere man moeten rekening houden. Larissa woont namelijk al zeven jaar samen met haar broer. “Mijn steun en toeverlaat. Ik zorg voor hem en hij voor mij. Maar nu is het tijd voor een eigen gezinnetje, een partner om voor te zorgen.”

“Mijn broer is mijn soulmate, daar ben ik zeker van. Het samenwonen kan niet voor eeuwig duren, maar mijn man en broer moeten wel echt overeenkomen. Ik denk dat, mocht het erop aankomen, ik voor mijn broer zou kiezen. Trouw ik nu echt met de man van mijn leven, dan zou er in dat geval toch een serieus gesprek moeten volgen. Maar mijn broer staat op nummer één, mijn man op nummer twee”, is ze duidelijk.

Blind Getrouwd is vanaf 2 september iedere maandag te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...