‘Blind Getrouwd’ maakt startdatum nieuw seizoen bekend, dat opnieuw geen holebikoppels zal hebben

‘Blind Getrouwd’ maakt startdatum nieuw seizoen bekend, dat opnieuw geen holebikoppels zal hebben

VTM wacht niet lang om hun kijkcijferkanon op ons los te laten. Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ start op maandag 28 januari om 20.35 u. Maar verwacht je ook dit jaar niet aan een holebikoppel, want ondanks speciale oproepen werd er geen ideale match gevonden.

Blind Getrouwd blijkt ook in het vierde seizoen nog immens populair. Opnieuw, al voor het vierde jaar op rij, werd het inschrijvingsrecord gebroken. Het derde seizoen klokte nog af op 3.600 inschrijvingen, maar voor de vierde editie boden er maar liefst 3.700 singles zich aan voor het ultieme liefdesexperiment. Net zoals in dat derde seizoen zullen we nu ook vijf koppels kunnen volgen in de eerste weken van hun huwelijk.

4 op 12

Wie de tien gelukkigen zijn, wordt later pas bekend gemaakt, maar ook dit jaar zullen we geen holebikoppels te zien krijgen. “We hebben voor deze editie speciaal een oproep gedaan naar holebi’s om zich in te schrijven. Er hebben zich wel wat mensen kandidaat gesteld, maar er was geen enkele ideale match”, stelt VTM-woordvoerster Sara Vercauteren aan HLN. “De lat ligt zeer hoog, want uiteindelijk trouwen de deelnemers wel met elkaar. Dat is niet zomaar vrijblijvend.”

Van het vorige seizoen van Blind Getrouwd hield maar één huwelijk stand. Aan het einde van het programma waren dat er nog drie, maar zowel Tim en Esther als Lieve en Aljosja zetten na het programma nog een punt achter hun huwelijk. De totale score ligt dus op een teleurstellende 4 op 12. Enkel Stijn & Nuria (seizoen één), Nicolas & Evelien (seizoen twee), Veerle & Nick (seizoen twee) en Toon & Frie (seizoen drie) zijn nog steeds getrouwd.

Maar er is ook goed nieuws, want er zijn ondertussen ook al drie Blind Getrouwd-baby’s. Na Stijn en Nuria en Evelien en Nicholas kondigden ook Veerle en Nick eind vorig jaar aan zwanger te zijn. “In maart 2019 gaan we met z’n drieën zijn”, schreven ze op Instagram.

Blind Getrouwd keert terug op 28 januari om 20.35 u op VTM.

Gesponsorde artikelen