Canva lanceert krachtige vernieuwde versie Enterprise gericht op bedrijven

Tijdens het grootschalige event Canva Create 2024 heeft Canva vandaag de sluier opgelicht voor de toekomstplannen. Het bedrijf introduceert een ingrijpende update van hun Enterprise-versie, specifiek gericht op de noden van moderne bedrijven.

Canva, al meer dan tien jaar een begrip in de designwereld, biedt met zijn gebruiksvriendelijke tools een oplossing voor zowel ervaren ontwerpers als beginners. Met meer dan 185 miljoen maandelijkse gebruikers is Canva uitgegroeid tot een onmisbare tool voor visuele contentcreatie. De lancering van Canva Enterprise markeert een belangrijke stap in de ambitie om diezelfde impact te hebben op de zakelijke markt.

Canva Enterprise met heel wat AI-tools

De volledig vernieuwde Canva Enterprise boordevol nieuwe functies en upgrades die de samenwerking en efficiëntie binnen organisaties optimaliseren. Gebruikers kunnen moeiteloos schakelen tussen projecten, terwijl ze toegang hebben tot een uitgebreide bibliotheek met bronnen en naadloos kunnen samenwerken met teamgenoten aan shared designs.

Canva Enterprise integreert krachtige AI-tools die het creatieve proces stroomlijnen en verbluffende resultaten opleveren. Magic Studio, een suite van AI-gebaseerde features, helpt ontwerpers met taken zoals het automatisch accentueren van elementen, het reduceren van achtergrondruis en het transformeren van tekst naar pictogrammen en afbeeldingen in gewenste stijlen met Magic Media.

Magic Write voegt een unieke dimensie toe door tekst te laten genereren in jouw eigen stemgeluid, gebaseerd op een eenvoudig voorbeeld. Met behulp van AI kan je je ontwerp perfect afstemmen op de huisstijl van je organisatie. De tool analyseert kleuren, lettertypen en decoratieve elementen om een consistente visuele identiteit te garanderen.

Intuïtieve lay-outs en krachtige videobewerking

Canva Enterprise biedt handige lay-outs die inspiratie bieden voor presentaties, terwijl de Foto-editor is uitgebreid met AI-gestuurde functies zoals Magic Grab, waarmee je naadloos elementen in foto’s kunt selecteren, verplaatsen, verwijderen of vervangen. De Mockups-functie analyseert je afbeelding en zet deze om in een herbruikbare sjabloon.

Ook de Video-editor krijgt een boost met AI-ondersteuning. Creëer moeiteloos het begin van een video, terwijl de rest automatisch wordt ingevuld. Highlights-functie extraheert boeiende shorts uit je video’s.

De werkruimte van Canva Enterprise is visueel geoptimaliseerd voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Presenteer je projecten eenvoudig aan (potentiële) klanten en werk efficiënter samen met teamgenoten.

Beschikbaarheid

De vernieuwde Canva Enterprise is momenteel beschikbaar voor een selecte groep gebruikers. Vanaf augustus 2024 wordt de tool algemeen toegankelijk.

Meer
Lees meer...