Cardi B is terug op Instagram na “pensioen” en heeft meteen groot nieuws

Cardi B is terug op Instagram na “pensioen” en heeft meteen groot nieuws

Rapper Cardi B keerde na twee dagen “pensioen” terug naar Instagram met groot nieuws: nog deze week komt er een nieuw nummer samen met Bruno Mars uit. De Amerikaanse plaatste eerder haar account offline nadat er kritiek kwam op haar winst op de Grammy’s vorig weekend.

Cardi B is na twee dagen stilte terug actief op Instagram en ze had meteen ook spannend nieuws. De Amerikaanse rapper laat aan de wereld weten dat ze opnieuw de studio ingedoken is met Bruno Mars en dat hun nieuwe nummer deze week nog uitkomt.

Instagramaccount offline

Cardi B haalde haar Instagramaccount offline nadat ze bakken kritiek kreeg over haar historische winst op de Grammy’s vorig weekend. De Amerikaanse is de eerste vrouwelijke solo-artiest die ooit de award voor beste rapalbum won (voor haar ‘Invasion of Privacy‘) en daar waren blijkbaar veel mensen niet zo blij mee als zij zelf. Ze postte een video waarin ze tekeerging tegen “alle sh*t die ze over zich heen kreeg” en ook nog eens duidelijk maakte dat ze “hard gewerkt heeft aan haar motherf*cking album.” Voor ze haar account offline haalde, verwijderde ze de video, maar een fanaccount kon het bericht nog vastleggen.

In haar eerste bericht na haar “pensioen”, zoals ze het zelf noemde, haalde ze ook nog uit naar iedereen die kritiek had op haar Grammy-winst. Onder de bekendmaking van de release van het nieuwe nummer met Bruno Mars postte ze #twogrammywinningartist.

24K Magic Tour afgeblazen

Bruno Mars en Cardi B werkten eerder al samen aan een remix van zijn hit Finesse. Ze zouden samen op het podium staan tijdens zijn 24K Magic Tour, maar dat ging uiteindelijk niet door. Cardi B blies die tour toen af omdat ze fysiek nog niet genoeg hersteld was van haar bevalling. Ze wilde ook meer tijd doorbrengen met haar dochtertje Kulture Kiari en haar meenemen op tour was volgens dokters geen goed idee. “Ik denk dat ik het hele ‘mama zijn’ onderschat heb”, schreef ze toen op sociale media.

Gesponsorde artikelen