Cardi B maakt ruzie met Nicki Minaj, maar slechts één iemand houdt er een blauwe plek aan over

Cardi B maakt ruzie met Nicki Minaj, maar slechts één iemand houdt er een blauwe plek aan over

Dat rapsters Cardi B en Nicki Minaj niet de beste vrienden zijn, weet het kleinste kind. Maar op een feestje van Harper’s Bazaar zou dat conflict tot een hoogtepunt gekomen zijn. De twee kwamen in een woordenwisseling terecht en Minaj hield er naar verluidt een blauwe plek aan over.

Slechte dag voor Nicki Minaj: de rapster zou in een stevige ruzie zijn terechtgekomen met conculega Cardi B, schrijft roddelmagazine TMZ. Op vrijdag woonden zowel Cardi B als Nicki Minaj een feestje bij van fashionmagazine Harper’s Bazaar. Wie daar wil bij zijn, moet op de A-lijst van de showbizz staan en een uitnodiging sla je niet zomaar af, zelfs niet als je Cardi B heet.

Slechte moeder

Met als gevolg dat er soms wat onuitgenodigde rivaliteiten meegenomen worden in de zaal. Dat was ook op vrijdag het geval: tussen Cardi B en Nicki Minaj is de vriendschap ver te zoeken. De twee hebben al lang ruzie omdat Nicki Minaj over Cardi B zou gezegd hebben dat de laatste een slechte moeder is. Aangezien Minaj een serieuze Twitter-following heeft, zijn dat geen kleine beschuldigingen.

Het zou tot een meningsverschil gekomen zijn, niet meer dan een luide woordenwisseling. Cardi B wilde Minaj op het matje roepen, maar die laatste reageerde niet. Op dat moment beginnen de verhalen uit elkaar te lopen. Volgens TMZ zou Minaj op dat moment een schoen hebben proberen gooien naar Cardi B.

Is Nicki Minaj samen met Eminem?

Schoen

Die schoen kwam niet zomaar uit het niets. Cardi B zou uitleg gevraagd hebben bij de roddels die Minaj zou verspreid hebben. Omdat Minaj Cardi B negeerde, probeerde die laatste dichterbij te komen. Minaj zou haar schoen al uitgetrokken hebben om die naar Cardi B te gooien, maar of dat nu ook gebeurd is, werd niet duidelijk.

Wat we wél duidelijk kunnen zien op de bovenstaande foto van Cardi, is dat er iemand klappen heeft opgelopen. De blauwe plek zou echter niet de schuld van Nicki Minaj zijn, maar van de security. Zij probeerden Minaj af te schermen van de rapster, maar mikten wel een elleboog in het gezicht van Cardi. Bij het verlaten van The Plaza, het hotel waar het feestje gaande was, had Minaj geen schoenen meer aan. Waar die dan terechtgekomen zijn, kon niemand achterhalen.

Voor wie de ruzie uit de hand wil zien lopen: TMZ heeft de beelden.

Gesponsorde artikelen