Cardi B releaset choquerende clip waarin ze borstvoeding toedient en twerkt

Cardi B releaset choquerende clip waarin ze borstvoeding toedient en twerkt

Cardi B heeft een videoclip uitgebracht die weinig aan de verbeelding overlaat voor het nummer ‘Money’. De Amerikaanse rapster is er duidelijk op uit om te choqueren want we zien haar in schrale outfits borstvoeding toedienen en twerken.

Cardi B heeft een videoclip uitgebracht voor Money. Het stijlvolle misbaksel werd geregisseerd door Jora Frantzis. We zien Cardi B in opvallende rollen, zoals naakte pianospelende godin en borstvoedende moeder. De metaforen zijn overduidelijk. In feite beeldt ze haar eigen levenswandel van 2018 uit.

Felle uitspraken

Ook de teksten zijn van diezelfde, rauwe signatuur. “I don’t really need the D, I need the (Money)“, klinkt het. “All a bad bitch need is the (Money flow).”

Ruzies komen en gaan. Scheidingen zijn een deel van het leven. Dat is de boodschap die Cardi B ons meegeeft. In het centrum van de videoclip is Cardi B te zien en het ziet er niet naar uit dat daar in 2019 iets aan zal veranderen.

Haar nieuwe plaat ‘Invasion of Privacy’ wordt beschouwd als één van de beste albums van 2018.

Vuile praat over ex

Onlangs deed Cardi B nog een aantal flinke onthullingen over haar ex Offset. Ze heeft niet alleen aangegeven dat ze graag nog een keer de lakens met hem zou delen, maar heeft het ook over zijn geslachtsdeel gehad. “Ik mis hem heel erg”, zei ze pas nog in een Instagram livesessie. “Ik wil hem. In mijn keel en in mij. Dat ie me kapot maakt.”

Cardi B en Offset waren 14 maanden getrouwd, maar gaan nu dus scheiden. Offset deed vervolgens nog een lijmpoging door haar tijdens een van haar optredens te verrassen met bloemen, maar daar was de rapper niet zo blij mee.

De pikante videoclip van Cardi B:

Gesponsorde artikelen