Cardi B zet punt achter huwelijk met Offset na de geboorte van dochtertje Kulture

Cardi B zet punt achter huwelijk met Offset na de geboorte van dochtertje Kulture

Rappers Cardi B en Offset zijn uit elkaar. Na een huwelijk van veertien maanden is het sprookje voor de twee voorbij. Ze hebben samen een dochter, Kulture, van vijf maanden oud. Volgens Cardi B gaan ze als vrienden uit elkaar.

Cardi B, de 26-jarige rapster uit New York is opnieuw single. Dat kondigde ze aan op Instagram. Ze was veertien maanden lang getrouwd met Offset, een rapper die vooral bekend is als deel van de rapformatie Migos. De twee hebben samen een dochtertje.

Grammy

Cardi B, volledige naam Belcalis Marlenis Almánzar, ging van supermarktmedewerker naar stripper naar realityster en hiphopfenomeen in slechts enkele jaren tijd. In 2017 tekende ze bij Atlantic Records en haar eerste single daar, Bodak Yellow, brak meteen potten. Ze verzamelde met haar album uit 2018, ‘Invasion of Privacy’ onder andere twee Grammynominaties, drie American Music Awards en een paar VMA’s.

2018 moest het jaar van de verdergezette doorbraak worden voor Cardi B: ze zette zich onder andere klaar voor een tour met Bruno Mars, maar moest die uiteindelijk cancelen. Met goede redenen: ze kreeg in juli namelijk een dochtertje met Offset, met Kardashian-aandoende naam Kulture.

De vete tussen Cardi B en Nicki Minaj nam té grote proporties aan.

Kulture

Enkele weken na de geboorte van Kulture klonk het dat ze het moederschap toch ietwat onderschat had en dat ze dus de tour met Mars moest afzeggen. Die mededeling resulteerde vooral in een rondje applaus, onder andere van Mars zelf.

Waar die aparte naam vandaan komt, dat blijft een beetje in het duister tasten. Veel Migos-fans moesten meteen aan de albums van de formatie denken: ‘Culture’ en ‘Culture II’. Niet al te ver gezocht, maar Cardi B zelf had een andere verklaring: “Anything else would’ve been basic.” Kristalhelder, noemen we dat.

Goede vrienden

Maar nu is het sprookje tussen Cardi B en haar baby daddy Offset dus voorbij. Cardi B gaf zelf mee dat ze de voorbije maanden heel hard heeft gewerkt aan de relatie met de vader van haar kindje. “We zijn goede vrienden, zakenpartners en we hebben veel liefde voor elkaar”, klonk het. “Maar het werkt al een tijdje niet meer tussen ons. Dat is niemands schuld maar we zijn niet meer verliefd.”

Kijk hier naar een (naakte) Cardi B die uitleg geeft bij het einde van haar huwelijk.


epa

Gesponsorde artikelen