‘Celebrity Klopjacht’: Bekijk hier de eerste beelden

Vanaf dit weekend kan je wekelijks volgen hoe vijf bekende koppels uit de handen proberen te blijven van een team topspeurders. Dan gaat op Play4 namelijk het eerste seizoen van Celebrity Klopjacht van start.

Rik Verheye & Pedro EliasErik Van Looy & Olga Leyers, Cesar Casier & Conrad Janssens, Jeff Bronder & Pieterjan Marchand en Annelien Coorevits & Stephanie Coorevits beginnen zondagavond op Play4 aan hun zware opgave. Ze moeten namelijk 7 dagen, goed voor 168 uur, uit de handen blijven van het team topspeurders.

Persoonlijke boodschap

De opdracht van de duo’s start in een indrukwekkende locatie. Celebrity Klopjacht opent namelijk in een NAVO-bunker 15 meter onder de grond. Daar krijgen de tien deelnemers te horen wat er hen de komende week te wachten staat. Veel tijd is er echter niet, want de jacht op hen wordt kort daarna geopend en ze moeten snel aan hun vlucht beginnen.

Die moeilijk taak begint meteen met een zware opdracht. De duo’s moeten op zoek naar hun persoonlijke boodschap. Dit vormt het startsein van een achtervolging waar elke seconde telt en elke keuze cruciaal is voor hun vlucht. Voor Rik en Pedro begint die vlucht met een wel heel bijzondere keuze. Zij besloten namelijk om mee te gaan met een politiecombi.

Bekijk hier de trailer van Celebrity Klopjacht:

Celebrity Klopjacht is vanaf 1 september iedere zondag om 19.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...