‘Celebrity Klopjacht’: Rik Verheye en Pedro Elias komen bijna oog in oog te staan met speurders

In Celebrity Klopjacht is de vlucht van de bekende duo’s nog maar juist begonnen, maar toch wordt het al serieus heet onder de voeten van Rik Verheye en Pedro Elias. Zij menen namelijk enkele van de speurders gezien te hebben en besluiten terug te keren om dat te bevestigen.

Rik Verheye & Pedro EliasErik Van Looy & Olga LeyersCesar Casier & Conrad Janssens, Jeff Bronder & Pieterjan Marchand en Annelien Coorevits & Stephanie Coorevits begonnen vorige week aan hun vlucht van een groep topspeurders. Het doel is om 7 dagen uit hun handen te blijven en op het juiste moment aan het extractiepunt toe te komen.

Persoonlijke boodschappen

Dat dat geen evidentie zal worden, blijkt al snel. Na amper zeven uur begint de spanning al serieus toe te nemen. De duo’s moeten een persoonlijke boodschap ontcijferen om hun vluchtroute te bepalen. Rik en Pedro fiksen daarvoor een Porsche om snel een pakketje te kunnen ophalen. De speurders zitten hen echter al snel op de hielen.

Als Pedro en Rik langs het huis van Lennert Coorevits van de Compact Disk Dummies passeren denken ze daar een van de speurders gezien te hebben. Om zeker te zijn, keren ze snel even terug en juist dan ziet de speurder hen. Het belooft een moeilijke opdracht te worden om opnieuw van de radar te verdwijnen. Er staat hen namelijk nog een zeer riskante en gevaarlijke taak te wachten.

Bekijk hier het fragment uit Celebrity Klopjacht:

Celebrity Klopjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...