‘Celebrity Klopjacht’: Speurder Jeremy maakt schuiver en Jeff en Pieterjan gaan voor verkleedpartij

De derde aflevering van Celebrity Klopjacht komt eraan en het belooft een bewogen aflevering te worden. Zo worden er niet alleen de eerste duo’s gearresteerd. Maar ook de speurders kennen een minder momentje.

Rik Verheye & Pedro EliasErik Van Looy & Olga LeyersCesar Casier & Conrad Janssens, Jeff Bronder & Pieterjan Marchand en Annelien Coorevits & Stephanie Coorevits waren de vijf uitverkoren duo’s die zeven dagen lang uit de klauwen van een groep topspeuders moesten blijven.

Dat lukt bij de ene al wat beter dan bij de andere, maar ook de speurders kennen de nodige problemen. Zo deelde Play4 zojuist een preview waarin we zien hoe speurder Jeremy een pijnlijke schuiver maakt. Fysiek zal de pijn voor de ervaring speurder wel meevallen, het gelach van zijn collega’s is vermoedelijk minder aangenaam.

Roemeens koppel

Dat iedereen zich in deze bergachtige natuur bevindt, heeft te maken met de missie. Die bracht de overgebleven duo’s naar het pittoreske, maar verraderlijke Durbuy. Daar bedenken Jeff en Pieterjan een opmerkelijke strategie. Zij beslissen om zich te vermommen als een Roemeens koppel. Zo hopen ze zich onopgemerkt naar de zipline in Durbuy te begeven.

De bescherming van hun opvallende vermomming zal nodig zijn. De speurders bevinden zich namelijk dichter dan ooit.

Bekijk hier het fragment uit Celebrity Klopjacht:

Celebrity Klopjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...