‘Challengers’ met Zendaya vanaf nu te zien op Prime Video

Een van de meest besproken films van dit jaar is vanaf vandaag te zien op streamingdienst Prime Video. Challengers met onder andere Zendaya gaat over drie talentvolle tennissers die niet enkel in de sport competitief blijken te zijn. De film is van regisseur Luca Guadagnino, die eerder ook al Call Me By Your Name maakte.

2024 was een goed filmjaar voor actrice Zendaya. Nu Euphoria even stil ligt, kon ze zich volop focussen op langspeelfilms. Eerst was er Dune: Part Two en daarna kwam ook Challengers uit in de bioscoop. Die laatste film kreeg alvast heel wat aandacht op sociale media en is dus vanaf nu ook te zien via streaming.

Challengers

We volgen de getalenteerde tennissers Tashi Duncan (Zendaya), Patrick (Josh O’Connor) en Art (Mike Faist). In eerste instantie waren de twee jongens beste vrienden en probeerden ze te leven met hun eeuwige crush op Tashi. Die genoot van alle aandacht en speelde er ook maar al te graag op in.

Verder in de film zien we hoe de drie elkaar jaren later opnieuw ontmoeten. Door een blessure moest Tashi stoppen met tennissen op professioneel niveau, waarna ze zelf coach werd. Als coach loodste ze Art, die ondertussen ook haar man was geworden, naar verschillende titels. Wanneer het duo op een toernooi ook Patrick opnieuw tegenkomt, beginnen de onbesproken zaken uit het verleden zich op te stapelen.

Populair

Door de interessante driehoeksrelatie tussen de drie hoofdrolspelers zijn sommige scènes de voorbije maanden viraal gegaan. Voor de fans die de film dus nog eens willen herbekijken of nog niet de kans kregen het te kijken in de bioscoop, is er nu dus goed nieuws. Vanaf vandaag is Challengers gratis te bekijken op Prime Video.

Bekijk de trailer van Challengers hier:

Meer
Lees meer...