‘Challengers’, nieuwe film van Zendaya, krijgt nieuwe beelden

Het is nog minder dan een maand wachten op de release van Challengers en dus wordt er volop uitgekeken naar de nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino. De hoofdrol daarin is voor Zendaya, die je nu al aan het werk kan zien een clip uit Challengers.

Zendaya is op dit moment in de cinema te zien met Dune: Part Two, maar speelt binnenkort ook de hoofdrol in Challengers. Die film is van de hand van de Italiaanse regisseur Luca Guadagnino, die je kan kennen van Call Me by Your Name met Timothée Chalamet.

Tennis

Ook deze keer gaat Guadagnino voor een opvallend liefdesverhaal. Al sinds de allereerste teaser is Challengers een veelbesproken film. We volgen namelijk de getalenteerde tennissers Tashi Duncan (Zendaya), Patrick (Josh O’Connor) en Art (Mike Faist). In eerste instantie waren de twee jongens beste vrienden en probeerden ze te leven met hun eeuwige crush op Tashi. Die genoot van alle aandacht en speelde er ook maar al te graag op in.

Verder in de film zien we hoe de drie elkaar jaren later opnieuw ontmoeten. Door een blessure moest Tashi stoppen met tennissen op professioneel niveau, waarna ze zelf coach werd. Als coach loodste ze Art, die ondertussen ook haar man was geworden, naar verschillende titels. Wanneer het duo op een toernooi ook Patrick opnieuw tegenkomt, beginnen de onbesproken zaken uit het verleden zich op te stapelen.

Bekijk hier de clip uit Challengers:

Challengers verschijnt op 24 april in de bioscoop.

Meer
Lees meer...