‘Call Me By Your Name’-sequel is niet voor meteen

Hoewel er nadat de film Call Me By Your Name uitkwam al meteen geruchten waren over een vervolg, lijken die voorlopig in de ijskast gestoken te zijn. In een interview met Deadline sprak regisseur Luca Guadagnino over zijn nieuwste film Bones and All en ging het ook even over het vervolg op Call Me By Your Name.

De film Call Me By Your Name werd in 2017 een gigantisch succes. De hele wereld leefde toen mee met het liefdesverhaal van Elio (Timothée Chalamet) en Oliver (Armie Hammer) en perziken zijn nooit meer hetzelfde geweest. Call Me By Your Name is gebaseerd op de gelijknamige roman van André Aciman uit 2007. Die roman kreeg in 2019 een sequel, dus was er ook hoop voor een sequel van de film. Maar die lijkt er alvast niet snel te gaan komen.

Luca Guadagnino

Regisseur Luca Guadagnino is op dit moment opnieuw aan het werken met Timothée Chalamet voor een heel andere film. Het gaat om de film Bones and All die omschreven wordt als een kannibalistische liefdesverhaal. In een interview met Deadline kwam ook het vervolg op Call Me By Your Name ter sprake en dat lijkt voorlopig op de lange baan te zijn geschoven.

“In alle eerlijkheid, mijn hart ligt daar nog steeds. Maar ik ben nu met deze film (Bones and All, red.) bezig en hopelijk ga ik daarna Scarface doen. Ik heb veel projecten en ik zal focussen op deze kant van de Atlantische oceaan en de films maken die ik wil maken”, vertelde de regisseur.

Controverse rond Armie Hammer

Aanvankelijk waren er geruchten dat het vervolg op Call Me By Your Name er snel zou komen. Daarin zouden Timothée Chalamet en Armie Hammer hun rol opnieuw opnemen. Maar ondertussen is er heel wat gebeurd voor beide acteurs, waardoor het vervolg met dezelfde hoofdrolspelers bijna onmogelijk lijkt.

Timothée Chalamet heeft tegenwoordig een van de drukste agenda’s in de acteerwereld. Dit jaar nog verschijnen de films Dune en The French Dispatch, waarin hij twee keer de hoofdrol speelt. Verder werd onlangs bekendgemaakt dat Chalamet de hoofdrol zal spelen in Wonka, de nieuwe film over Willie Wonka.

Voor Armie Hammer zijn er dan weer andere dingen aan de gang. De acteur wordt beschuldigd van verkrachting en is daardoor al uit verschillende projecten gestapt.

Meer
Lees meer...