Regisseur ‘Call Me By Your Name’ gaat “kannibalistisch liefdesverhaal” maken met Timothée Chalamet

Luca Guadagnino gaat een nieuwe film maken, waarvoor hij opnieuw zal samenwerken met Timothée Chalamet. De twee werkten eerder al samen aan de gelauwerde film Call Me By Your Name. De nieuwe film is gebaseerd op de roman Bones & All van Camille DeAngelis over een “meisje dat zoekt naar haar vader om te begrijpen waarom ze de mensen die ze graag ziet wil vermoorden en opeten”.

Call Me By Your Name was de film die in 2017 Timothée Chalamet op de wereldkaart zette. De film werd geregisseerd door Luca Guadagnino en de Italiaanse regisseur gaat nu opnieuw samenwerken met de 25-jarige acteur voor een bijzonder project.

Bones & All

Luca Guadagnino heeft opnieuw dienst gedaan op het talent van Timothée Chalamet. Voor de nieuwe film Bones & All, die omschreven wordt als een romantische coming-of-age horrorfilm, zal Chalamet opnieuw te zien zijn in één van de hoofdrollen. De 26-jarige actrice Taylor Russell zou getipt worden voor de hoofdrol als Maren Yearly.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Camille DeAngelis. Daarin wordt Maren Yearly gevolgd. Een meisje dat het land afreist op zoek naar haar vader. Ze wil hem vinden omdat ze wil begrijpen waarom ze worstelt met vreemde gevoelens. Zo heeft Maren de onweerstaanbare drang om de mensen die haar graag zien te vermoorden en op te eten.

Voorlopig heeft het project nog geen distributeur, maar de makers hopen in april of mei van dit jaar de productie op te kunnen starten.

Armie Hammer

Het nieuws komt natuurlijk een beetje ongelegen aangezien de tegenspeler van Timothée Chalamet in Call Me By Your Name, Armie Hammer, op dit moment onder vuur ligt door privéberichten die hij verzonden zou hebben. Daarin zou Hammer onder andere vertellen dat hij een kannibaal is en lichaamsdelen van zijn sekspartners wil opeten.

Door de commotie rond de privéberichten is Armie Hammer nu al uit twee filmprojecten gestapt.

Meer
Lees meer...