Armie Hammer stapt uit film na beschuldigingen van verkrachtings- en kannibalismefetisjen

De Amerikaanse acteur Armie Hammer is uit de nieuwe film Shotgun Wedding gestapt. Hij doet dat nadat een vrouw naar buiten kwam met een reeks privéberichtjes die Hammer gestuurd zou hebben. Daarin omschrijft hij zijn seksuele voorkeuren, waaronder verkrachting en kannibalisme.

Armie Hammer, die je kan kennen uit The Social Network of Call Me By Your Name, wordt ervan beschuldigd afwijkende seksuele voorkeuren te hebben. Hoewel hij dit zelf ontkent, heeft hij wel besloten om uit de film Shotgun Wedding te stappen. Daarin zou hij aan de zijde van Jennifer Lopez te zien zijn.

Kannibalisme en verkrachting

https://twitter.com/tevinauguste/status/1348359353229844480?s=20

Het was het Instagramaccount @houseofeffie dat naar buiten kwam met een heleboel screenshots die ze, naar eigen zeggen, kreeg van acteur Armie Hammer. De berichten zijn vaak seksueel getint, maar sommigen zijn verontrustend.

Zo zijn er berichten waarin ‘Hammer’ zegt dat hij “een stuk uit haar vel wil bijten”. In andere berichten zegt hij dan weer dat hij “haar hart zou willen opeten als het niet vastzat aan haar lichaam”. Er is ook een ander bericht waarin ‘Hammer’ letterlijk zegt: “Ik ben 100 procent een kannibaal, ik wil je opeten. Het is eng om dat toe te geven, ik heb dat nog nooit eerder toegegeven.”

Het instagramaccount verzamelde screenshots van verschillende vrouwen die allemaal tot de ‘kittens’ van Hammer behoorden. Zij hadden naar eigen zeggen allemaal affaires met Hammer die hij verdoezelde door met zijn dochter te gaan wandelen wanneer ze niet kon slapen. Deze vrouwen getuigden van BDSM en verkrachtingsrollenspellen. Tot slot doet er ook een geluidsopname de ronde waarin Armie Hammer lijkt toe te geven dat hij de berichten stuurde naar iemand met wie hij in een “fetisjrelatie” was, maar dat het gaat om “niche-voorkeuren” en dat het gaat om ding die hij “in the heat of the moment” zei.

“Bullsh*tverhalen”

In een statement aan Deadline reageerde Hammer op de aantijgingen. “Ik reageer niet op deze bullsh*tverhalen, maar in het licht van deze gemene en onjuiste online aanvallen tegen mij. Ik kan nu mijn kinderen niet vier maanden achterlaten om een film te gaan opnemen in de Dominicaanse Republiek. Lionsgate steunt me hierin en ik ben hen daar dankbaar voor.”

Ook de productie bevestigde dat de acteur zelf gevraagd had om uit te film te stappen en dat ze hem steunden in die beslissing.

Meer
Lees meer...