People maakt meer ‘sexiest men’ bekend met Hemsworths, Harry Styles en Jung Kook van BTS

Het Amerikaanse magazine People roept ieder jaar een man uit tot de Sexiest Man Alive. Die eer is dit jaar weggelegd voor acteur Michael B. Jordan. Maar er worden ook prijzen uitgereikt in nog een tiental andere categorieën. Daarbij mogen de lezers van People stemmen op hun favoriete mannen.

Er zijn te veel sexy mannen op de wereld om er maar ééntje in de kijker te zetten als de meest sexy man. Daarom heeft People nog een aantal categorieën waar ook andere mannen met een titel naar huis gaan. Dit zijn de andere winnaars van 2020.

Sexiest Royal – Prins Harry

Prince Harry Wears Medals With Pride For Military Veterans Fundraising Telethon
Isopix

Prins Harry, die eerder dit jaar afstand deed van zijn royale titel, wordt wel nog steeds gezien als de meest sexy royal. Hij haalt het daarbij van de Zweedse Prins Carl Philip, Prins Felix van Luxemburg, Prins Mateen van Brunei en zijn eigen broer Prins William.

Sexiest Brothers – De Hemsworth-broers

Liam, Chris, Luke Hemsworth
Liam, Chris en Luke Hemsworth – Bron: Isopix

De Hemsworth-broers, ofwel Chris, Liam en Luke Hemsworth zijn verkozen tot de meest sexy broers ter wereld. Ze haalden het boven de Jonas Brothers (Joe, Kevin en Nick), de gebroeders Evans (Chris en Scott), Andrew en Chris Cuomo en de zonen van Goldie Hawn, Oliver Hudson en Wyatt Russell.

Sexiest Small-Screen Star – Jensen Ackles

Jensen Ackles
Isopix

Jensen Ackels, bekend uit Supernatural, is verkozen tot de knapste acteur op het kleine scherm. Hij nam het in die categorie op tegen zijn tegenspeler Jared Padalecki (Supernatural), James Marsden (Dead to Me), Willam Jackson Harper (The Good Place) en Jovan Adepo (Watchmen).

Sexiest Sports Guy – Patrick Mahomes

Patrick Mahomes
Isopix

In de categorie voor sportmannen was het Patrick Mahomes die de meeste stemmen kreeg. Mahomes is de quarterback van American football-team Kansas City Chiefs. Hij haalde het van basketballer Blake Griffin, golfer Brooks Koepka, honkbalspeler Noah Syndergaard en American football coach Sean McVay.

Sexiest Content in Lockdown – Shawn Mendes

Shawn Mendes
Isopix

Speciaal voor het bijzondere jaar dat we dit jaar doormaken, is er een nieuwe categorie. Die verkiest de man die de meest sexy content creëerde tijdens de lockdown. De eer is weggelegd voor zanger Shawn Mendes. Hij haalde het in die categorie van Jason Derulo, Jake Gyllenhaal, Justin Bieber en Tyler Cameron.

Sexiest International Man – Jeon Jungkook (BTS)

Jungkook BTS
Isopix

In de categorie voor de meest sexy internationale man was het de Zuid-Koreaan Jeon Jungkook die met de overwinning naar huis ging. Jungkook is één van de zeven leden van de Koreaanse boysband BTS, die op vrijdag 20 november met een nieuw album komt. Jungkook haalde het van acteur Dan Levy (Canada), singer-songwriter Keith Urban (Australië), acteur Matthew Rhys (Wales) en acteur Paul Mescal (Ierland).

Sexiest Happy Settled Man – Ryan Reynolds

Ryan Reynolds Blake Lively
Ryan Reynolds en Blake Lively met hun oudste kinderen James en Inez – Bron: Isopix

People heeft ook een categorie voor gelukkig gesettelde mannen. Deze mannen zijn dus van ’t straat, maar dat maakt ze natuurlijk niet minder sexy. De winnaar in de categorie is Ryan Reynolds, die uiteraard al jarenlang gelukkig is met actrice Blake Lively. Hij haalde het van Keanu Reeves, Kevin Bacon, Seth Rogen en Tom Hanks.

Sexiest Newly Single Guy – Armie Hammer

Armie Hammer
Isopix

Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg sexy vissen in de zee. Zo kiezen de lezers van People ook elk jaar de knapste single man. Die eer is nu weggelegd voor Armie Hammer, die je vooral kan kennen uit de film Call Me By Your Name. Hij haalde het van de andere begeerde vrijgezellen Gerard Butler, Brian Austin Green en Karamo Brown. Ook Offset haalde de lijst, maar hij is ondertussen al weer samen met Cardi B.

Sexiest New Dad – Joe Jonas

Joe Jonas Sophie Turner
Joe Jonas en Sophie Turner – Bron: Isopix

Er zijn dit jaar ook heel wat celebs voor de eerste keer papa geworden. Van deze nieuwe DILF’s kreeg Joe Jonas de meeste stemmen. Zo laat hij Ed Sheeran, Artem Chigvintsev, Zayn Malik en Joshua Jackson achter zich.

Sexiest Chart Topper – Harry Styles

Harry Styles
Isopix

Er is ook een aparte categorie voor de muzikanten. Daarin is het Harry Styles die met de titel gaat lopen. Hij haalt het van Bad Bunny, BTS, Roddy Ricch en The Weeknd.

Sexiest Guy Who Entertained Us During Lockdown – John Krasinski

John Krasinski
Isopix

Nog een speciale “lockdowncategorie” is Sexiest Guy Who Entertained Us During Lockdown. Een hele mond vol dus maar John Krasinski mag die nu vanbuiten leren want hij draagt die titel nu voor het komende jaar. Krasinski haalde het van Jimmy Fallon, Lin-Manuel Miranda, Seth Meyers en Trevor Noah.

Sexiest Reality Show Judge – Nick Jonas

Nick Jonas
Isopix

Ze hebben dan misschien niet de titel van Sexiest Brothers gewonnen. De Jonas Brothers doen het absoluut niet slecht dit jaar. Zo wint Nick Jonas de prijs voor Sexiest Reality Show Judge voor zijn plekje in de jury van de Amerikaanse versie van The Voice. Hij won van zijn mede-coaches van The Voice Blake Shelton en John Legend (die vorig jaar nog de algemene Sexiest Man won) en van Derek Hough (Dancing with the Stars) en Paul Hollywood (The Great British Baking Show).

Sexiest Man In A Mask – Jacob Elordi

Jacob Elordi
isopix

Of het echt zo’n grote eer is om te winnen in de categorie waarbij je maar de helft van je gezicht ziet, laten we in het midden. Maar Euphoria-hunk Jacob Elordi is dit jaar de meest sexy man met een mondmasker. Elordi’s ogen, wenkbrauwen en voorhoofd haalden het van die van Ben Affleck, Chris Pine, Hugh Jackman en Patrick Dempsey.

Sexiest Zaddy – John Stamos

John Stamos
Isopix

Naast sexy daddy’s zijn er ook sexy zaddy’s. Dat staat voor de meer stijlvolle vorm van een daddy. Dus een oudere man, die naast knap ook stijlvol is. Daarbij moet een zaddy ook niet echt een vader zijn. In deze categorie werd het uiteindelijk John Stamos die het meeste stemmen verzamelde. Hij haalde het van Anderson Cooper, Andy Cohen, Jude Law en Mark Consuelos.

Sexiest Netflix Heartthrob – Noah Centineo

Noah Centineo
Isopix

Er zijn zoveel knapperds op Netflix, dat ze hun eigen categorie kregen van People. Er kan er maar eentje de winnaar zijn en dat is Noah Centineo van To All the Boys I’ve Loved Before. De andere favorieten waren Chase Stokes (Outer Banks), Darren Barnet (Never Have I Ever), Jordan Fisher (To All the Boys I’ve Loved Before) en Taylor Zakhar Perez (The Kissing Booth).

Sexiest Glow-Up – Cole Sprouse

Cole Sprouse
Isopix

Opvallende wending in deze categorie want Cole Sprouse haalt het hier van zijn tweelingbroer Dylan Sprouse. Daarnaast moesten ook Josh Peck, Logan Lerman en Noah Galvin de duimen leggen voor de acteur uit Riverdale.

Sexiest YouTube Star – David Dobrik

David Dobrik
Isopix

Het is al het tweede jaar op rij dat David Dobrik met de titel van Sexiest YouTube Star naar huis gaat. Hij won van onder andere Donal Skehan, Josh en Ollie (Korean Englishman), Rhett en Link (Good Mythical Morning) and Sean Evans (Hot Ones).

Sexiest Guy On TikTok – Chris Olsen

@olsennchris

There were no “straight TikTok” ppl up 4 this which is why it happened but lol this is nice 🙂

♬ It’s Tricky – RUN DMC

Nog een op en top 2020 categorie is die van Sexiest Guy On TikTok. Die eer gaat naar Chris Olsen. Hij haalde het van Julian Burzynski, Juju Smith-Schuster, Max Foster en zijn eigen lief Ian Paget.

Meer
Lees meer...