Ed Sheeran kondigt geboorte dochtertje aan: “Tot over onze oren verliefd”

Ed Sheeran is voor de eerste keer papa geworden. Z’n dochtertje is vorige week geboren en kreeg de naam Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. De zanger trouwde eind 2019 met z’n vrouw, Cherry Seaborn, en dat gezin is nu dus uitgebreid.

Vorige maand raakte bekend dat Ed Sheeran en z’n vrouw Cherry in verwachting waren van hun eerste kindje. Dat nieuws bracht de zanger niet zelf naar buiten, maar hij heeft het nu wel bevestigd, met een bericht over de geboorte van Lyra Antarctica Seaborn Sheeran!

“Persoonlijk nieuws”

Ello!”, schreef Sheeran onder een foto van een dekentje, waarop babykousjes liggen. “Een snel berichtje van mij, want ik heb wat persoonlijk nieuws dat ik met jullie wil delen.”

https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O/

“In de zevende hemel”

“Vorige week is Cherry, met de hulp van een fantastisch team, bevallen van onze prachtige en gezonde dochter: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We zijn tot over onze oren verliefd op haar!”

“Moeder en dochter stellen het goed, en we bevinden ons nu in de zevende hemel. We hopen dat jullie onze privacy respecteren in deze tijd. Heel veel liefde, en we zien jullie wel wanneer het tijd is om terug te komen.”

Schoolvrienden

Ed Sheeran en Cherry zijn sinds 2015 een koppel, maar de twee kennen elkaar al veel langer. Ze zaten samen op de schoolbanken in het middelbaar, en toen al hadden ze een boontje voor elkaar.

Het heeft dus nog een paar jaar geduurd voor iemand de eerste stap heeft gezet, en sindsdien gaat het de twee voor de wind. Begin 2018 maakten Ed en Cherry bekend dat ze verloofd waren, en begin 2019 zijn ze getrouwd.

Meer
Lees meer...