Left Right
scrollTop top

Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry in verwachting van eerste kindje


Ed Sheeran Cherry Seaborn
© Screenshot YouTube

Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het koppel kon door de coronacrisis en de bijhorende lockdown de zwangerschap lang geheim houden, maar nu laat een bron aan The Sun weten dat het koppel binnenkort hun eerste kindje zal verwelkomen.

Door de coronapandemie verschenen Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry – net zoals ons allen – niet vaak buiten. En dat was handig, want op die manier wisten ze hun zwangerschap maandenlang geheim te houden.

Papa Ed Sheeran

View this post on Instagram

? boi & gal by @zakarywalters

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Vrienden van het koppel laten weten aan The Sun dat Cherry op dit moment al in de laatste fase van haar zwangerschap zit. We kunnen ons dus binnenkort al verwachten aan de eerste mini-Ed. Het koppel is uiteraard heel blij met de gezinsuitbreiding. Zo laat de bron weten dat “Ed en Cherry over the moon zijn”. “Ze zijn heel enthousiast, maar ze hebben het allemaal heel lowkey gehouwen.”

De bron gaat verder: “De lockdown was het perfecte excuus om niet gezien te worden, maar nu komt de bevalling steeds dichterbij en hun enthousiasme neemt ook verder toe dus zijn ze het nieuws beginnen vertellen tegen vrienden en familie. Ze zijn bezig met de laatste voorbereidingen in hun huis en de baby wordt later deze zomer verwacht. Het is een vrolijke periode voor hen en hun familie en ze kunnen niet wachten om hun kindje te verwelkomen.”

Ed en Cherry

Ed Sheeran en Cherry Seaborn zijn sinds 2015 een koppel, maar eigenlijk kennen ze elkaar al heel wat langer. Ze zaten namelijk in de middelbare school samen in de klas. Toen had Ed al een crush op haar, maar het duurde toch nog enkele jaren voor ze echt een koppel werden.

In januari 2018 maakten ze hun verloving bekend en in januari 2019 gaven ze elkaar het jawoord. En nu is het dus al tijd voor de volgende stap in hun relatie.

Break

View this post on Instagram

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Op dit moment is Ed Sheeran op een break in zijn muzikale carrière. Met een post op Instagram maakte hij die break bekend op kerstavond vorig jaar. “Hallo iedereen. Ik ga op een andere break”, zo liet hij toen weten. “De Divide era en tour hebben mijn leven in zoveel manieren veranderd, maar nu het allemaal voorbij is, is het tijd om naar buiten te gaan en meer van de wereld te zien.”

Hij legt verder uit. “Ik ben nonstop bezig geweest sinds 2017, daarom ga ik nu een adempauze nemen om te reizen, te schrijven en te lezen. Ik ga weggaan van sociale media tot het tijd is om terug te komen. Aan mijn vrienden en familie: ik zie jullie wanneer ik jullie zie. En aan mijn fans: bedankt om altijd zo geweldig te zijn. Ik beloof dat ik terug zal komen met nieuwe muziek wanneer de tijd er rijp voor is en ik een beetje meer geleefd heb om iets te hebben om over te schrijven.” Wij zijn alvast zeker dat zijn eerste kindje voor heel wat nieuwe inspiratie zal zorgen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308