Left Right
scrollTop top

Harry Styles lost videoclip voor ‘Golden’


Harry Styles Golden
© YouTube

Harry Styles is terug en hoe. De Britse zanger heeft de videoclip voor het nummer Golden op de wereld losgelaten. Het is al het vijfde nummer van het album ‘Fine Line’ dat een videoclip krijgt. Het is dus opnieuw een nummer in een retro jasje, al is Harry in de clip vooral te zien zonder jasje.

Vandaag heeft Harry Styles een nieuwe videoclip gedropt. De 26-jarige zanger teasede de clip voor het nummer Golden enkele dagen geleden voor het eerst en nu is hij ook echt uit.

Golden

Golden is al het vijfde nummer van het album ‘Fine Line’ dat een videoclip krijgt, na de nummers Lights Up, Adore You, Falling en Watermelon Sugar. Golden gaat over een overweldigende liefde. Eentje die zelfs zo overweldigend is dat je er zelf wat angstig van wordt omdat het mogelijk je hart kan breken.

In de videoclip zien we Harry rijden in een auto, zwemmen en vooral heel veel lopen door de straten. Bij deze weten we dus ook waarom Harry tijdens de coronapandemie zo vaak al joggend gespot werd. De zanger moest zich voorbereiden op de opnames van de clip van Golden.

Bekijk hier de clip voor Golden van Harry Styles:

Harry naar België

In een wereld zonder het coronavirus had Harry Styles op maandag 25 mei in het Sportpaleis gestaan voor duizenden fans. Maar dat concert moest uitgesteld worden. Voorlopig staat het gepland voor 9 maart 2021, in de hoop dat er tegen dan dus opnieuw grootschalige evenementen zullen kunnen plaatsvinden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  64.498.634
 • Aantal
  doden
  1.492.893
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  582.252
 • Aantal
  doden
  16.911