Hugh Jackman en Ryan Reynolds “feliciteren” Sexiest Man Alive John Legend

Hugh Jackman Ryan Reynolds John Legend
EPA

PEOPLE Magazine kiest elk jaar de mooiste man op aarde. Of toch ongeveer. De titel? Sexiest Man Alive. In 2019 gaat zanger John Legend ermee aan de haal. En hij wordt gefeliciteerd door eerdere winnaars Hugh Jackman en Ryan Reynolds. Die doen dat … op hun eigen manier.

John Legend mag zich een jaar lang de sexiest man alive noemen. Da’s een gigantische eer, en dat weten ook voormalige winnaars Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Zij namen samen een filmpje op om de nieuwe winnaar te feliciteren. Al was de belangrijkste boodschap eigenlijk een sneer naar elkaar.

99 procent juist

In het filmpje krijgen we het komische duo te zien dat “per toeval” het magazine uit 2008 bijheeft. Da’s het jaar waarin Hugh Jackman met de titel aan de haal ging. Het bijschrift is een beetje aan kersverse winnaar John Legend gericht.

“Liefste John. Dikke proficiat dat je nu deel uitmaakt van deze enorm prestigieuze groep. In 99 procent van de gevallen, heeft People Magazine het juist.” Dat laatste procentje? Daarmee bedoelt hij hoogstwaarschijnlijk zijn collega-winnaar Ryan Reynolds.

Wapenstilstand?

Grof? Nah. De twee zijn namelijk al jarenlang in een echte social media war verwikkeld. Een voorbeeldje van afgelopen februari. Jackman en Reynolds zouden reclame maken voor elkaars producten. Hugh Jackman richtte het merk Laughing Man Coffee op, Ryan Reynolds is het gezicht van zijn eigen Avation Gin.

De twee hadden een wapenstilstand ingeroepen en zouden dus reclame maken voor elkaar. Het resultaat kan je hieronder bekijken.

View this post on Instagram

F for effort.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Oprecht trots

Niet iedereen doet lacherig over de nieuwe titel van John Legend. Zijn vrouw, Chrissy Teigen, maakte – op haar eigen manier – duidelijk dat ze enorm trots is op haar hubby. Ze tweette dat ze haar biografie op Twitter bijgewerkt had. Die luidt nu: “currently sleeping with people’s sexiest man alive“.

Daarna deelde ze ook nog een veelzeggend bericht:

Vrij vertaald: de sexiest man alive heeft net een boterham met ham voor me gemaakt. Wat een relatie!

John Legend zelf hield het iets bescheidener. Hij bedankte het magazine voor de titel en deelde daarbij de twee covers met zijn gezicht op. Daarna tweette hij ook nog dat “1995 John héél blij geweest zou zijn om Idris Elba op te volgen”.

Gesponsorde artikelen