Chrissy Teigen zet Donald Trump op zijn plaats, via Twitter uiteraard

Chrissy Teigen
GettyImages

Dat Chrissy Teigen niet op haar mondje gevallen is, is een understatement. Dat ze één van de grappigste twitteraars op deze aardbol is, ook. En dat heeft ook Amerikaans president Donald Trump nu mogen ondervinden. Hij haalde uit naar Teigen en haar man John Legend en daar ging het koppel … niet helemaal mee akkoord.

Amerikaans president Donald Trump grijpt wel vaker naar zijn telefoon om boos te tweeten als hij zich verongelijkt voelt. Dat was ook zondagavond zo. De president had afgelopen week een wetsvoorstel ondertekend waardoor overtreders sneller in aanmerking kunnen komen voor taakstraffen. En daar kreeg hij naar eigen zeggen niet genoeg credit voor.

Trump trekt naar Twitter

Tijdens het laatavondnieuws met Lester Holt op MSNBC kwam het onderwerp ter sprake met zanger John Legend. Het ging erover dat het iets goeds was, dat de wet goedgekeurd was. Maar toch was president Trump niet tevreden en greep ie naar zijn Twitteraccount.

Hij vulde vier tweets, waarin hij duidelijk maakte dat hij de persoon is waar de wet zijn bestaan aan te danken had. Maar Trump zou natuurlijk Trump niet zijn als hij niet iemand persoonlijk zou aanvallen.

“Mensen zoals de saaie muzikant John Legend, en zijn grofgebekte vrouw, praten nu over hoe geweldig hij (de wet, red.) wel niet is – maar ik zag hen niet toen we hulp nodig hadden om hem erdoor te krijgen”, schreef hij onder andere.

Chrissy en John reageren

John Legend en al zeker Chrissy Teigen zouden ook zichzelf niet zijn, als ze dat soort commentaar gewoon zouden laten passeren. Legend lacht een beetje met de president: “Stel je voor dat je president bent van een heel land en je zondagavond doorbrengt met op een hatelijke manier naar MSNBC te kijken en te hopen dat iemand – WIE DAN OOK – je de hemel in prijst”, schrijft hij.

Hij eindigt zijn bericht met een oproep voor de first lady, Melania Trump: “Alsjeblieft, prijs deze man de hemel in. Hij heeft je nodig.” Legend reageerde ook zelf nog op zijn bericht. “Jouw land heeft je nodig, Melania”, schrijft hij daar.

“Grofgebekte vrouw”

Chrissy Teigen hield het – in tegenstelling tot haar man – niet zo beschaafd. Ze heeft natuurlijk haar reputatie als “grofgebekte vrouw” hoog te houden. “Lol what a pussy ass bitch“, begint ze. “Hij tagde iedereen, behalve mij. Een eer, meneer de president.” Chrissy Teigen versus Donald Trump: 1-0.

Gesponsorde artikelen