Papa Roach heeft de tweet van de eeuw gestuurd als reactie op Donald Trump

De rockband Papa Roach beleefde z’n hoogdagen met nummers als Last Resort en Scars, maar ook nu is de band nog actief. En dat zijn ze ook op Twitter, waar ze Amerikaans president Donald Trump met een prachtige tweet de mond snoerden.

Dat Amerikaans president Donald Trump op Twitter geen blad voor de mond neemt, moeten we jullie niet meer zeggen. Maar de laatste weken is zijn taal heel radicaal geworden. En dat is ook Papa Roach niet ontgaan.

Last Resort

Een van de laatste tweets van de Amerikaanse president is een rant in all-caps. “NO COLLUSION, NO OBSTRUCTION, TOTAL EXONERATION. DEMOCRAT WITCH HUNT!“, tweette Trump, wat zich laat vertalen naar: “Geen geheimhouding, geen obstructie, totale zuivering. Democratische heksenjacht”. Maar de taal die Trump gebruikte deed bij Papa Roach vooral een belletje rinkelen.

De rant van Trump past namelijk perfect op het lyrics van hun hit Last Resort. Daarom retweette de band de tweet van de Amerikaanse president met de aanzet voor zijn zinnen. “CUT MY LIFE INTO PIECES, THIS IS MY LAST RESORT“. En probeer nu nog maar eens de tweet van Trump te lezen zonder dat je Last Resort hoort in je hoofd.

Meer
Lees meer...