Gigi Hadid en Zayn Malik tonen hun baby voor de eerste keer

In september werd de eerste baby van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren. Het meisje is nu iets meer dan een maand oud en ze vierde haar eerste Halloween. Voor de gelegenheid deelden papa Zayn en mama Gigi daarom een eerste foto van hun kindje.

Topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik zijn ondertussen al iets langer dan een maand ouders van hun eerste dochtertje. We kregen eerder al een handje van de baby te zien, maar nu zien we al wat meer.

Hulk

Gigi Zayn baby
Instagram gigihadid

Voor haar eerste Halloween was de dochter van Gigi en Zayn, wiens naam we nog steeds niet kennen, verkleed als de Hulk. Op de foto zien we zo dat de kleine Zigi-baby een groen mutsje met Hulk-haar aanheeft en een groen kruippakje. Op haar arm heeft Gigi vakkundig een gif gezet van een grote Hulk-vuist en ook op haar gezicht staat een gif.

We krijgen voorlopig dus nog geen gezicht te zien van de baby, en dat is hoogstwaarschijnlijk een bewuste keuze van haar bekende ouders. Want hoewel Gigi en Zayn gekozen hebben voor een leven in de schijnwerpers, heeft hun kindje dat uiteraard niet gedaan.

Game character en Zwadderich-tovenaar

Ook Gigi en Zayn waren uiteraard verkleed voor Halloween. Zayn ging daarbij de Harry Potter-tour op een verkleedde zich in een tovenaar van Zwadderich. Gigi toonde dan weer haar, nu alweer, strakke lijn in een skintight bodysuit als een game character.

Gigi deelde nog wat extra foto’s van haar Halloween-look met de toepasselijke caption “Kies je speler”:

Dit bericht bekijken op Instagram

choose your player 🕹🎃

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Met deze foto’s maakten Gigi en Zayn de geboorte van hun dochtertje bekend:

Meer
Lees meer...