Gigi Hadid en Zayn Malik maken geboorte dochtertje bekend

Zanger Zayn en model Gigi Hadid zijn de ouders geworden van een dochtertje. Het koppel brengt dat nieuws zelf naar buiten via sociale media. Moeder en dochter stellen het goed en Zayn liet al weten dat z’n dochtertje mooi is (alsof iemand ooit iets anders verwacht had van de baby van Zigi).

Je hebt het misschien niet gemerkt, maar de hele wereld is dit weekend een plekje gedaald op de mooiste persoon ter wereld-ranking. Want Gigi Hadid is dit weekend bevallen van haar dochtertje met Zayn Malik. Het koppel maakte het nieuws bekend met foto’s op Instagram.

Dochtertje

Zayn en Gigi deelden allebei een zwartwitfoto van hun eigen hand en die van hun dochtertje. Daarbij deelden ze allebei een boodschap over het meisje. Gigi liet weten: “Ons meisje heeft ons dit weekend vergezeld aan de aarde-kant en ze heeft ons leven nu al veranderd. Ik ben zo verliefd”.

Bij Zayn klonk het als volgt: “Ons baby meisje is er, gezond en mooi. Het is een onmogelijke taak om te omschrijven hoe ik me nu voel. De liefde die ik voel voor dit kleine mensje gaat mijn verstand te boven. Ik ben zo dankbaar om haar te kennen, trots om haar de mijne te noemen en dankbaar voor het leven dat we samen zullen hebben.” Voorlopig is de naam van het meisje nog niet geweten.

https://www.instagram.com/p/CFgSR7mHV7y/
https://www.instagram.com/p/CFgP88Ml0NF/

Trotse opa Hadid

https://www.instagram.com/p/CFgxJxtnuaO/

Gigi’s vader Mohamed Hadid had vorige week al een brief aan z’n toen nog ongeboren kleinkind gedeeld, maar omdat die voor te veel verwarring zorgde, verwijderde hij die al enkele uren later. Maar nu de baby er ook echt is, heeft hij de brief opnieuw gepost, deze keer met de caption: “Welkom op de aarde baby meisje. Let’s paint the town and give it a little rock-‘n-roll.”

De brief is nog steeds hetzelfde, daarin staat te lezen: “Hallo, klein kleinkind, ik ben het. Mijn hart is zo gelukkig als het kan zijn. Ik wens de zon en de maan voor je. Ik wens je een vrolijke tijd. Weet dat opa altijd dichtbij is. Ik zal alles, alles voor je doen, mijn liefste. Toen ik hoorde dat je onderweg was, lachte ik en pinkte ik een traantje weg. Ik huilde omdat ik wist dat mijn hart voor altijd van jou zou zijn.” Hij ondertekende de brief als opa en ook als ‘Ged-do‘, wat opa betekent in het Arabisch.

Meer
Lees meer...