Is baby Gigi Hadid en Zayn geboren? Gigi’s vader schrijft brief aan kleinkind

Fans van topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn waren eventjes in alle staten, want de Mohamed Hadid, de vader van Gigi had op Instagram een brief gepost aan zijn kleinkind. Daardoor dachten velen dat de baby geboren was, maar iets later liet Mohamed weten dat zijn kleinkind nog niet geboren is.

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Onlangs deelde Gigi nog prachtige foto’s van haar zwangerschapsshoot door fotografen Luigi en Iango. En nu leek haar vader Mohamed Hadid te bevestigen dat de baby geboren is.

Briefje van opa

https://twitter.com/supermodeldaiIy/status/1306362906162978817?s=20

Mohamed Hadid, de vader van Gigi Hadid, deelde via Instagram een lieve brief aan zijn eerste kleinkind. “Hallo, klein kleinkind, ik ben het”, zo begon hij de brief. “Mijn hart is zo gelukkig als het kan zijn. Ik wens de zon en de maan voor je. Ik wens je een vrolijke tijd.”

“Weet dat opa altijd dichtbij is. Ik zal alles, alles voor je doen, mijn liefste. Toen ik hoorde dat je onderweg was, lachte ik en pinkte ik een traantje weg. Ik huilde omdat ik wist dat mijn hart voor altijd van jou zou zijn.” Door de brief dachten veel fans dat de baby van Gigi en Zayn geboren was, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Hij ondertekende de brief als opa en ook als ‘Ged-do‘, wat opa betekent in het Arabisch aangezien hij zelf Palestijns is.

“Nog niet”

Een fan van Gigi vroeg onder de foto of de baby geboren was en kreeg antwoord van Mohamed. “Nee, nog niet”, zo klonk het. De opa kon zijn enthousiasme nu al niet meer bedwingen en deelde dus nog voor de geboorte al een brief aan zijn toekomstige kleinkind.

Ondertussen heeft Mohamed Hadid zijn briefje ook al weer verwijderd van Instagram. Vermoedelijk omdat het voor te veel verwarring zorgde. De geboorte van de baby van Zayn en Gigi staat wel gepland voor september dus binnenkort zal het écht zover zijn.

Meer
Lees meer...