Gigi Hadid deelt prachtige zwangerschapsfoto’s

Topmodel Gigi Hadid is op dit moment hoogzwanger van haar eerste kindje met haar vriend Zayn Malik. Het koppel wist de zwangerschap lang geheim te houden, maar uiteindelijk was het te moeilijk om de groeiende buik van Gigi te verstoppen. Dus toont ze die nu trots aan de wereld in een reeks prachtige foto’s.

Gigi Hadid en Zayn Malik verwelkomen binnenkort hun eerste kindje. En als je een topmodel bent dan kan een zwangerschap natuurlijk niet passeren zonder een prachtige zwangerschapsfotoshoot. En die van Gigi Hadid is – hoe kan het ook anders – oogverblindend mooi.

Gigi Hadid en Zayn Malik

https://www.instagram.com/p/CDVAAOCHjhF/

Gigi en Zayn zijn nu al enkele jaren een koppel. Ze waren voor het eerst samen in 2015, maar na drie jaar gingen ze even uit elkaar. Na enkele maanden vonden ze elkaar terug, om vervolgens enkele maanden later opnieuw een punt te zetten achter hun relatie. Nog eens een jaar later waren ze opnieuw samen en nu lijkt alles perfect te verlopen.

Zo kwam het Amerikaanse roddelmedium TMZ in april dit jaar met het nieuws dat Gigi Hadid zwanger was van haar eerste kindje. Dat nieuws werd toen niet meteen bevestigd door het koppel, maar enkele dagen later bevestigde Gigi haar zwangerschap in een interview met Jimmy Fallon. Maar haar buikje kregen we nog niet echt te zien. Tot nu.

Zwangerschapsfoto’s

Gigi heeft enkele zwangerschapsfoto’s gepost op haar profiel op Instagram. Het gaat om eenvoudige zwart-witfoto’s. De eerste foto kreeg de caption: “Growing an angel“. Bij de tweede foto stond de datum 26 juli 2020, vermoedelijk de dag waarop de foto’s gemaakt werden. En bij de derde foto plaatste Gigi een langere caption: “Ik koester deze tijd, ik apprecieer alle liefde en mooie wensen. Ik zal deze shoot nooit vergeten.”

Gigi Hadid bedankte daarbij ook het team achter de foto’s. Zo werden de foto’s gemaakt door het duo fotografen Luigi en Iango. Erin Parsons verzorgde de make-up en postte nog een kiekje van achter de schermen. De fashion direction gebeurde door Gabriella Karefa-Johnson.

Bekijk hier de foto’s van Gigi Hadid:

https://www.instagram.com/p/CEWoTaynvz2/
https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/
https://www.instagram.com/p/CEWorgXniHr/
https://www.instagram.com/p/CEW1PKyBWfp/
Meer
Lees meer...