Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten hun eerste kindje

Gigi Hadid (25) is zwanger van haar eerste kindje met haar vriend Zayn Malik (27). De twee zijn al vijf jaar (met enkele onderbrekingen) samen en zijn nu dus klaar voor de grote stap naar kinderen.

Het kwam van – het kan bijna niet anders – het Amerikaanse roddelmedium TMZ. Maar dat heeft het meestal wel bij het juiste eind. Gigi Hadid zou op dit moment al 20 weken zwanger zijn. Dat zouden “bronnen uit de familie” verteld hebben aan TMZ.

Gigi en Zayn

https://twitter.com/shanemarieeel/status/1255312683445993472

Topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik vormen al sinds 2015 een koppel. Al was dat niet onafgebroken. De twee gingen uit elkaar in 2018, maar vonden elkaar toen enkele maanden later opnieuw. Begin 2019 volgde dan het nieuws dat ze opnieuw een punt hadden gezet achter hun relatie. Maar iets meer dan een jaar later bevestigde Gigi met een Valentijnsfoto op Instagram dat ze opnieuw een stel vormde met de zanger.

Sindsdien zijn de twee dus weer gelukkig samen en zijn ze klaar voor de volgende stap in hun relatie: een eerste kindje. Het nieuws werd nog niet bevestigd door het koppel zelf, maar wij weten nu al dat het de mooiste baby ooit zal worden.

Derde One Direction-baby

De baby van Zayn wordt al de derde One Direction-baby. Want Liam en Louis werden in de afgelopen jaren al vader. Liam kreeg in 2017 een zoontje Bear, samen met zijn toenmalige vriendin Cheryl Cole. Ondertussen heeft Liam een relatie met het model Maya Henry.

Bij Louis is het een heel ander verhaal. Hij werd in 2016 vader van een baby met de styliste Briana Jungwirth. De twee waren goede vrienden, maar geen koppel. Ook Louis kreeg een zoontje dat luistert naar de naam Freddie Reign. Als Zayn ook vader wordt van een zoontje kunnen de One Direction-kinderen alvast een driekoppige boysband beginnen. One Direction zou deze zomer misschien opnieuw samenkomen om hun tienjarige bestaan te vieren en het lijkt erop dat ook Zayn daar zal bijzijn.

Gigi vierde enkele dagen geleden nog haar verjaardag, waarop ze deze boomerang met Zayn en zus Bella deelde:

https://www.instagram.com/p/B_bK5-cH6I5/
Meer
Lees meer...