One Direction-leden volgen Zayn opnieuw op Twitter: Reünie met 5 in de maak?

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat One Direction werd samengesteld in X-Factor. En daarom is de boysband iets van plan. Zo verklapte Liam Payne vorige week aan The Sun. Maar een One Direction-reünie doet natuurlijk meteen één vraag rijzen: Zal Zayn ook uitgenodigd worden? En nu lijkt het erop dat dat wel het geval zal zijn.

Het lijkt misschien gisteren voor de echte fans, maar One Direction bestaat dit jaar 10 jaar. De Britse boysband beleefde zes succesvolle jaren als groep, voor ze op pauze gingen. Die pauze duurt ondertussen al bijna vier jaar. Maar deze zomer komt er een einde aan de pauze want Liam Payne heeft al verklapt dat hij samen met de andere leden aan “iets” aan het werken is. Maar of het dan over de vijf leden gaat, da’s natuurlijk de vraag.

“Met z’n allen”

De exacte woorden van Liam waren de volgende: “Ons tienjarig jubileum komt eraan, dus zijn we de laatste weken met z’n allen veel aan het praten. Maar op dit moment weet ik niet wat ik mag zeggen.” De zanger had het dus over “met z’n allen”, waarbij fans van het eerste uur stiekem al begonnen te hopen dat Liam daarmee de volledige, vijfkoppige groep bedoeld.

Want One Direction telde oorspronkelijk natuurlijk vijf leden. Tot Zayn Malik in 2015 besliste om de groep vaarwel te zeggen en aan z’n solocarrière te werken. Zayn liet later uitschijnen dat de muziek van One Direction nooit echt z’n ding was en dat hij dus meer zijn eigen genre wilde ontdekken. Na een jaartje met vier ging One Direction op pauze, een pauze die nu al bijna vier jaar duurt. Als Liam het over “met z’n allen” heeft kan dat dus slaan op de groep voor of na het vertrek van Zayn.

Twitter

https://twitter.com/FSalvatore1864/status/1248635296872312833

Maar nu is er nog een nieuwe aanleiding waardoor het er dan toch steeds meer op begint te lijken dat ook Zayn een uitnodiging kreeg voor de reünie. Want de leden van One Direction én het officiële account van de groep volgen Zayn Malik opnieuw op Twitter.

Niall en Louis volgden Zayn al op Twitter, maar recent beslisten Harry, Liam en het officiële One Direction-account dus om Zayn toch weer te gaan volgen. Daardoor lijkt een reünie met vijf steeds realistischer te worden. Zullen Harry, Liam, Louis, Niall én Zayn samen 2020 redden? Wij branden alvast een kaarsje.

Meer
Lees meer...