Sophie Turner bevallen van eerste kindje met Joe Jonas

Joe Jonas en Sophie Turner hebben hun eerste kindje verwelkomd. Volgens de Amerikaanse website TMZ de Game of Thrones-actrice bevallen van een dochtertje met de naam Willa.

Al sinds Sophie Turner en Joe Jonas een koppel zijn proberen ze zoveel mogelijk van hun relatie privé te houden. Zo hielden de actrice en de zanger onder andere lang hun trouwdatum geheim. Pas recent raakte over dat huwelijk meer bekend.

Ook over de zwangerschap van Sophie Turner hebben de twee officieel nog niets gezegd. Enkele maanden geleden raakte maar bekend dat Turner zwanger was toen de actrice haar buikje op foto’s niet langer kon verbergen.

Dochter Willa

Op meer recente foto’s was duidelijk dat de bevalling niet lang meer op zich zou laten wachten. Volgens de website TMZ is Sophie Turner dan ook afgelopen woensdag in een ziekenhuis in Los Angeles bevallen.

Het eerste kindje van het celebritykoppel zou een meisje zijn. TMZ leerde ook de naam Willa is, al is dat nog niet officieel bevestigd.

Jonas Brothers

Joe Jonas is daarmee de tweede van de Jonas Brothers die vader wordt. Eerder kreeg Kevin Jonas al twee dochters met zijn vrouw Danielle Deleasa: Alena Rose Jonas en Valentina Angelina Jonas. Nick Jonas en zijn Priyanka Chopra zijn nog kinderloos.

Meer
Lees meer...