Verwachten Sophie Turner en Joe Jonas hun eerste kindje samen?

Actrice Sophie Turner zou zwanger zijn van haar eerste kindje. Ze werd samen met haar echtgenoot Joe Jonas gespot tijdens een lockdown-wandeling, waarbij haar babybuik duidelijk te zien was.

Dat de gebroeders Jonas echte familiemannen zijn, dat wisten we natuurlijk al. Dus wilden Joe en zijn echtgenote Sophie Turner ook snel aan een gezinnetje beginnen. En dat lijkt er nu ook echt aan te gaan komen.

Babybuik

Er is nog niets bevestigd, maar de paparazzi-foto’s spreken boekdelen. De actrice, die natuurlijk superbekend werd door haar rol als Sansa Stark in Game of Thrones, lijkt zwanger van haar eerste kindje met Joe Jonas. De twee werden, met hun mondmaskers aan, gespot tijdens een wandeling, waarbij Sophie haar groeiende babybuik niet langer kon verbergen.

De afgelopen maanden werd Sophie Turner wel vaker gespot met een groeiend babybuikje, maar nu lijkt het te moeilijk om nog te verbergen. Sophie en Joe hebben het nieuws voorlopig nog niet bevestigd, dus blijft het op dit moment nog bij (steeds duidelijkere) geruchten. Joe en Sophie vierden hun bruiloft in de zomer van 2019 nadat ze in maart, na de Billboard Music Awards, elkaar al het jawoord gaven in een kapel in Las Vegas. Ja, de priester van dienst was een Elvis-impersonator.

Geruchten

De geruchten over de zwangerschap van Sophie Turner doen al langer de ronde. In februari kwam het Amerikaanse Just Jared als eerste naar buiten met het nieuws dat Sophie Turner zwanger zou zijn en in de zomer haar eerste kindje met Joe Jonas zou verwelkomen.

Een bron liet toen weten dat “het koppel de zwangerschap stil probeert te houden, maar dat familie en vrienden heel blij zijn voor hen”. Een andere bron liet dan weer weten dat “Sophie al op zoek was naar outfits die ze met haar veranderende lichaam kon dragen”. Wij kijken alvast uit naar de officiële aankondiging voor we echt enthousiast kunnen worden over de volgende Hollywood-baby.

Meer
Lees meer...