Sophie Turner en Joe Jonas: een huwelijk vol ‘Harry Potter’ en ‘The Lord of the Rings’

Game of Thrones-actrice Sophie Turner en Jonas Brother Joe Jonas hebben gigantisch veel fans. Maar ze zijn zelf natuurlijk ook wel fans van bepaalde films. Sophie Turner houdt zelfs zodanig veel van Harry Potter dat Joe Jonas alle films gezien moest hebben nog voor ze zelfs maar begonnen te daten.

Joe Jonas en Sophie Turner zijn allebei artiesten van de bovenste plank. Ze hebben dan ook gigantisch veel fans. Maar artiesten zijn ook mensen, en dus zijn de Game of Thrones-actrice en de Jonas Brother ook gewoon fan van andere mensen, van andere muziek, en van andere films.

LEGO-bouwers

Vlak voor de coronacrisis zijn de twee supersterren verhuisd. Ze hebben dus heel wat tijd gehad om “van een huis een thuis maken”. Dat vertelde Joe Jonas tijdens een (online) gesprekje met The Late Late Show-host James Corden.

Wat het koppel doet om een huiselijk gevoel te krijgen? LEGO-constructies bouwen! Als we Joe mogen geloven, is Sophie Turner het grote LEGO-talent in huis. “Ik help haar door de verschillende stukjes te sorteren”, legt ie uit.

“We hebben drie The Lord of the Rings-LEGO’s gebouwd, we hebben Hogwarts gemaakt. Het kasteel. Da’s zevenduizend stukjes”, vertelde Joe Jonas nog. Het koppel stak ook nog een Batmobile in elkaar en bouwde één van de sets van Stranger Things na.

@joejonas

Stranger Things ?

♬ original sound – kyky2012

Harry Potter

En die The Lord of the Rings– en Harry Potter-liefde vormde eigenlijk ongeveer de basis van de relatie van het powerkoppel. Volgens Joe waren dit de woorden van Sophie: “Kijk, als we ooit willen trouwen, moet je alle Harry Potter-films bekijken.”

Haar reden was eigenlijk best praktisch. In het Verenigd Koninkrijk, waar Sophie Turner vandaan komt, is het namelijk de gewoonte om tijdens de feestdagen niets anders te doen dan Harry Potter te bekijken. “Dus ik heb ze allemaal bekeken”, vertelde Joe. “En ik ben er gek op geworden.”

@joejonas

?

♬ Harry Potter Theme Song – Ost

Er stond wel iets tegenover. “Ik zei oké, maar mijn regel is dat jij Lord of the Rings kijkt”, ging Joe Jonas verder. “Dus in deze periode zijn we Lord of the Rings aan het bingewatchen, en bouwen we de LEGO-sets die erbij horen.”

Meer
Lees meer...