Left Right
scrollTop top

‘Lord of the Rings’-fan? Je kan nu logeren in ware Hobbit-stijl


'Lord of the Rings'-fan? Je kan nu logeren in ware Hobbit-stijl
© Media Drum World

Fans opgelet! In Virginia in de Verenigde Staten is een AirBnb in Hobbit-stijl. Een plek waar je jezelf volledig Frodo Baggins kan wanen zonder ergens tegenaan te botsen. Het huisje is ook volledig afgewerkt in de stijl van de Lord of The Rings-films.

Altijd al eens als een Hobbit willen leven? In Amerika kan het nu. Midden in een groene omgeving in Virginia staat een echt Hobbit-huisje dat verhuurd wordt. “Zo authentiek, dat je ieder moment verwacht dat Gandalf voor de deur zal staan”, zegt de advertentie op AirBnb.

Interieur

Wat ons als eerste opvalt, is de houten afwerking. De stijl neemt je meteen mee naar de fictieve huisjes, en brengt je meteen in een The Hobbit-sfeer. In het huisje zul je je wel niet moeten bukken, want alles is in normale groottes gebouwd. Het huisje is afgewerkt met veel Lord of The Ringselementen. Zo is er een gezellige open haard, zijn er veel draken terug te vinden en hangen er overal feeërieke lichtjes.

hobbit4
MediaDrumWorld

Het huisje werd in 2017 gebouwd door twee superfans van J.R.R Tolkien, die het volledige interieur met hout uit de buurt maakten. De gasten kunnen zelfs een workshop woodcrafting krijgen door één van de eigenaars. Om zo nog meer in de Tolkien-sfeer te komen. Een nachtje kost 223 euro, maar de AirBnb is wel al tot oktober volledig volgeboekt.

hobbit
Media Drum World

Magie

Het huisje is te vinden op AirBnb, waar de eigenaars het op een zeer persoonlijke The Hobbit-manier aan de man proberen brengen. “Geniet van je favoriete drankje en onze speciale seed cake terwijl je onze collectie boeken leest. Of terwijl je de magie beleeft van de The Hobbit en The Lord of the Rings-soundtracks. Breng je favoriete cosplay-outfit mee.” Ironisch genoeg heeft het huisje geen televisie waarop je de verfilmingen van de Tolkien boeken kan zien, maar de magie hangt er alleszins.

hobbit huisje-3
Media Drum World

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658