Left Right
scrollTop top

Boy George wil dat Sophie Turner hem speelt in de film over zijn leven en Sophie ziet het al helemaal zitten


Sophie Turner Boy George
© GettyImages

Boy George is een van de meest excentrieke sterren uit het Verenigd Koninkrijk. De zanger van Culture Club, vooral bekend van de hits Do You Really Want To Hurt Me en Karma Chameleon, krijgt binnenkort een film over zijn leven. En hij zou weleens vertolkt kunnen worden door Sophie ‘Sansa Stark’ Turner.

Er komt een film over het leven van Boy George, de excentrieke zanger van Culture Club. Daarbij is het natuurlijk de vraag wie de eer krijgt om in de huid van de iconische zanger te kruipen. Een opvallende naam die daarbij al gevallen is, is die van Sophie Turner. En dat zou Boy George alvast zien zitten.

Sophie Turner

Sophie Turner Sansa Stark Game of Thrones
Game of Thrones

De excentrieke zanger wil namelijk dat niemand minder dan Sophie Turner, beter bekend als Sansa Stark uit Game of Thrones, de jonge versie van hem vertolkt in de verfilming van zijn leven.

Dat Boy George voor een vrouw kiest om hem te vertolken, is natuurlijk niet zo vreemd. De zanger staat er namelijk om bekend om de grenzen van het mannelijke af te tasten. Dit doet hij door make-up te dragen en opvallende, androgyne kleding te dragen. Daarom kan de rol van de jonge Boy George dus perfect gespeeld worden door een vrouw.

“Een van de interessantste suggesties [voor de rol van de jonge Boy George] is Sophie Turner. Mensen zouden zeggen: ‘Zij kan je niet spelen, want ze is een vrouw’. Maar toen ik 17 was, zou ik haar graag geweest zijn”, zo laat de zanger weten in de Australische radioshow Australian radio show, Nova’s Fitzy and Wippa.

“I’m SO down”

En er is goed nieuws voor Boy George, want Sophie Turner lijkt helemaal gewonnen voor de rol. “I’m So down“, laat de actrice weten op Twitter.

En wij moeten stiekem ook toegeven dat Sophie Turner wel iets wegheeft van een jonge Boy George. En acteertalent heeft ze natuurlijk ook met hopen. Kan dit dan aub werkelijkheid worden?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658