Left Right
scrollTop top

Dit is de nieuwe ‘Friends’-collectie van LEGO


LEGO Friends
© Website LEGO

LEGO maakte laatst via sociale media bekend dat het bedrijf een collectie van de reeks Friends gaat uitbrengen. Awesome! We wisten nog niet om welke set het precies zou gaan, tot nu. LEGO maakte namelijk net bekend dat het Central Perk gaat uitbrengen in de bekende blokjes.

Fans van Friends zitten al een paar weken op het puntje van hun stoel. Het bekende speelgoedbedrijf LEGO maakte laatst bekend dat ze een collectie van Friends gingen maken. Nu vertelde het bedrijf eindelijk om welke collectie het precies gaat. Wij denken in ieder geval dat niemand teleurgesteld zal zijn, want het gaat over het bekende café van de serie: Central Perk.

Met bovenstaande video maakte de speelgoedfabrikant het nieuws van de collectie bekend. Daarin zie je alle hoofdpersonages van de serie zitten in en op een paar zetels. Langzaamaan wordt de ‘set’ meer aangekleed en heb je door dat het over Central Perk gaat. Dat is het café wat zo goed als de belangrijkste set was gedurende de hele serie.

25-jarig bestaan

De serie is ondertussen al 25 jaar oud, maar zelfs onze generatie weet nog goed genoeg wie Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler en Monica zijn. Om het bestaan te vieren worden in Amerika zelfs bepaalde afleveringen van de serie afgespeeld in de bioscoop. Mensen die naar die afleveringen gaan kijken krijgen nooit eerder vertoonde beelden te zien. Misschien toch een tripje boeken naar de States?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810