Sophie Turner en Joe Jonas hebben matching tattoos, met een trieste aanleiding

epa

Game of Thrones‘ Sophie Turner en Jonas Brother Joe Jonas hebben na hun killer huwelijk een nieuwe verbintenis gesloten. De twee hebben een matching tattoo gezet. Daar zijn helaas heel trieste redenen voor.

Het toppunt van Hollywoodliefde, dat is de matching tattoo. Uiteraard heeft powerkoppel Sophie Turner en Joe Jonas niets meer aan elkaar of de wereld te bewijzen, na hun dubbele huwelijk. Toch zijn de duifjes erin geslaagd om hun verbintenis nog wat dieper te laten gaan.

RIP Waldo Picasso

De oorzaak is helaas weinig romantisch. De twee deelden hun liefde namelijk met een hondje, een Alaska, Klee Kai. Die hadden ze in 2018 in huis gehaald en heette Waldo Picasso. Heette in de verleden tijd, want het diertje is er intussen niet meer.

Het koppel is twee keer getrouwd! Eén keer in Vegas en één keer ‘voor echt‘.

Waldo Picasso kwam vorige maand om het leven in wat Joe Jonas’ woordvoerder achteraf beschreef als een “freak accident“, een heel vreemd ongeluk. De hond was met de dog-walker (ze hebben het druk, no judging) op wandel in New York toen het dier schrok van een passerende voetganger. Bizar, het is niet alsof er daarvoor geen voetgangers rondliepen in New York.

View this post on Instagram

R.I.P. my little angel.

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Helaas gebeurde dat net op een moment dat er een wagen passeerde en kwam Waldo Picasso daaronder terecht. De hond overleefde het ongeval niet. Joe en Sophie hebben openlijk toegegeven dat ze het moeilijk hebben gehad met de dood van Waldo Picasso. Ze gingen er zelfs voor in therapie.

Tattoo

Zoals we allemaal weten is het ook belangrijk om een moeilijke periode symbolisch af te sluiten. Sophie en Jonas besloten misschien wel daarom om samen een tattoo van Waldo op hun arm te laten zetten.

Joe deelde zijn tattoo online en ook die van Sophie werd al gespot. Als bijschrift zette Jonas er nog “R.I.P. my little angel” (rust in vrede, mijn kleine engel). Hopelijk kunnen Joe en Sophie daarmee de dood van hun hondje een beetje beter verwerken.

Gesponsorde artikelen