Sophie Turner en Joe Jonas zijn getrouwd in Las Vegas door een Elvis-impersonator

Jonas Brother Joe Jonas en ‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner zijn al een tijdje verloofd, maar nu hebben ze elkaar ook hun jawoord gegeven. Verwacht je daarbij niet aan een poepchique feest met alles erop en eraan. Nee, de twee trouwden vannacht in Las Vegas in een ceremonie die geleid werd door een Elvis-impersonator. 

Het is officieel: Joe Jonas en Sophie Turner zijn getrouwd. De twee gaven elkaar het jawoord in een hilarische ceremonie geleid door de King, Elvis Presley. Officieel zijn ze dus al getrouwd, maar hun échte en veel chiquere trouwfeest zal pas later plaatsvinden.

Married in Vegas

Dat Joe Jonas en Sophie Turner een geweldig koppel zijn, moeten we jullie niet meer uitleggen. Dat ze nu trouwen in Vegas in een ceremonie die Vegasgewijs geleid wordt door een Elvis-impersonator, komt dan ook niet als een verrasssing. Sophie en Joe waren in Las Vegas voor de Billboard Music Awards, waar Joe samen met z’n broers optrad. Toen de familie samen was, hadden ze dus nog een ander plannetje na die show.

Joe en Sophie veranderden hun outfits en trokken naar een kapel in Las Vegas, om daar, onder het toeziend oog van hun vrienden en familie, elkaar het jawoord te geven. Het geheel werd gelivestreamd door dj Diplo op Instagram (waar je het tafereel nog kan herbeleven), waardoor iedereen kon meegenieten van het huwelijk van de zanger en de Game of Thrones-actrice.

Instagram diplo

Echte huwelijk

Natuurlijk was niet iedereen aanwezig op dit huwelijk. (Hallo-o, waar is Sophie’s tv-zusje en BFF Maisie Williams?) Daarom doen Joe Jonas en Sophie Turner hun huwelijk nog een keertje over. En dan zal het er wel iets chiquer aan toe gaan.

Voor hun – laten we het échte noemen – huwelijksfeest zullen Sophie en Joe afreizen naar Frankrijk om daar vier dagen lang (!) de liefde te vieren. Ze moesten natuurlijk het fenomenale trouwfeest van Joe’s broer Nick Jonas en Priyanka Chopra evenaren. Maar, het is dus officieel: voor de eerste keer in haar leven is Sansa Stark gelukkig getrouwd.

Instagram diplo
Meer
Lees meer...