Sophie Turner en Joe Jonas zijn getrouwd en ’t is voor echt nu!

Joe Jonas en Sophie Turner zijn getrouwd. En niet door een Elvis-imitator voor deze keer. Afgelopen weekend zei het koppel “ja” in de tuin van een prachtig kasteel in Zuid-Frankrijk. Mr. and Mrs. Jonas deelden ook allebei dezelfde foto via sociale media. En dat ze stralen, dat is een understatement.

Game of Thrones-actrice Sophie Turner en haar Jonas Brother Joe Jonas zijn getrouwd. Voor de tweede keer. Maar nu was ’t voor echt. Het koppel zei “ja” in de tuin van een kasteel in Zuid-Frankrijk en deelde nu een eerste foto van hen als Mr. and Mrs. Jonas.

Bedankt, Dr. Phil

Dankzij televisiepsycholoog Dr. Phil, wisten we al dat het geheime huwelijk van Joe Jonas en Sophie Turner vorige zaterdag zou plaatsvinden. Hij reageerde met de duidelijke woorden “We zien elkaar volgende week” op een foto van het koppel in Parijs. Tot dan waren de twee er wonderwel in geslaagd de details over hun huwelijksfeest geheim te houden.

Iedereen die niet op het feest aanwezig was, moest nog wat langer wachten op een eerste blik op het koppel. Die leegte hebben Sophie en Joe nu zelf ingevuld door dezelfde foto op hun Instagram-accounts te posten met het simpele bijschrift “Mr and Mrs Jonas“.

https://www.instagram.com/p/BzetyOqhAQq/?utm_source=ig_web_copy_link

Louis Vuitton

Dat het koppel straalt, is een understatement. Misschien doet hun kledingkeuze daar ook wel iets aan. Joe koos voor een klassiek zwart pak met bijpassend hemd en strikje.

Sophie schakelde de hulp van Nicolas Ghesquière en Louis Vuitton in om haar te kleden. En dat was een goeie keuze. De jurk is vooraan uitgesneden in een diepe V en ook Sophies rug is door haar sluier te spotten. Ze koos voor een delicate kanten sluier, die bij de kanten en zilveren details op de jurk paste.

https://www.instagram.com/p/BzeiaV7okQw/?utm_source=ig_web_copy_link

Geen Elvis van deze keer

Het sprookjeshuwelijk van Joe Jonas en Sophie Turner is eigenlijk al hun tweede ja-woord. Na de Billboard Awards verrasten ze iedereen met een trouwfeest in een kapel in Los Angeles. De ceremonie werd toen voorgegaan door een Elvis-imitator.

Dj en vriend van het koppel, Diplo, livestreamde de hele ceremonie op Instagram.

Meer
Lees meer...