Regisseur ‘The Batman’ toont eerste beelden van Batmobile

De regisseur van The Batman, Matt Reeves, deelt graag eerste beelden van de aankomende film. Nadat hij enkele weken geleden al kort een video toonde van hoofdrolspeler Robert Pattinson in z’n Batmankostuum, deelt hij nu enkele foto’s waarop we de legendarische Batmobile te zien krijgen.

Matt Reeves is waarschijnlijk zodanig enthousiast over de nieuwe Batman-film dat hij het niet kan laten om af en toe wat spoilers op z’n sociale media te plaatsen. Maar dat vinden we zeker niet erg. De opnames zijn ondertussen al een tijdje bezig en zo krijgen we meer en meer een beeld over hoe The Batman eruit zal zien.

The Batman

We wisten al langer dat Robert Pattinson de hoofdrol ging spelen als Batman. Ook z’n typische Batsuit kregen we een tijdje terug voor het eerst te zien. En nu volgt nog een ander belangrijk detail in de film: de iconische Batmobile. De stoere zwarte auto met vleermuisvleugels is een onmisbaar element in de Batman-films. Op de foto’s van de regisseur zien we hoe Batman alias Robert Pattinson naast z’n Batmobile staat.

Batmobile

De nieuwe Batmobile is anders dan alle andere die in eerdere Batman-films werden getoond, omdat het een verbeterde muscle car lijkt te zijn. Normaal wordt de Batmobile vanaf nul gebouwd tot een origineel model. Nu lijkt het alsof dat Bruce Wayne zelf aan deze auto heeft gesleuteld, in plaats van te vertrouwen op de militaire technologie van Wayne Industries. De blikvanger op de foto’s is de blootgestelde motor die op de achterkant van de auto is gevestigd. Wat alvast niet zo handig kan zijn om kogels te ontwijken.

https://twitter.com/burner398/status/1235262197271588865

De reacties op de Batmobile zijn verdeeld. Sommige fans vinden het een geslaagde Batmobile, anderen zijn dan weer minder enthousiast. Zo wordt de auto vergeleken met eentje die je eerder in Fast & Furious zou zien. Dat leverde enkele hilarische reacties op, zoals: “Bat’oretto” (een verwijzing naar het hoofdpersonage in de filmreeks) of naamspelingen als “The Dark and The Furious” of “The Bat and The Furious“. Veel fans vonden de vorige Batmobile veel geschikter voor Batman en vinden deze versie een serieuze downgrade.

Teen Wolf-tweeling

Onlangs werd de cast van The Batman aangevuld met twee nieuwe gezichten, dat meldde de filmwebsite Screen Rant. Niemand minder dan de tweeling Max en Charlie Carver, die bekend werden door hun rol in de serie Teen Wolf, zullen dus naast Robert Pattinson en Zoë Kravitz spelen. Wat hun rol in de film is, is tot nu toe nog onbekend.

Op de film moeten we wel nog even wachten, want die wordt pas op 25 juni 2021 in de zalen verwacht.

Meer
Lees meer...