Eerste beelden van Robert Pattinson als Batman

We hebben eindelijk een eerste idee over hoe Robert Pattinson eruit zal zien als Batman. Regisseur Matt Reeves deelde namelijk een korte (en nogal donkere) cameratest van de acteur in zijn kostuum voor The Batman.

Na de zeer hoog aangeschreven Dark Knight trilogie met Christian Bale als Batman en de iets minder succesvolle films met Ben Affleck in de rol van de superheld, is het nu aan Robert Pattinson om de mantel over te nemen.

De Twilight-acteur zal in die rol voor het eerst te zien zijn in The Batman van regisseur Matt Reeves. Op de film moeten we nog wachten tot 25 juni 2021, maar nu zijn er eindelijk wel enkele eerste beelden.

Batmankostuum

Het was regisseur Matt Reeves zelf die de cameratest deelde via zijn Twitter-account. In die video krijgen we vaag een eerste glimp te zien van het kostuum van Robert Pattinson.

De beelden zijn gemaakt door cinematograaf Greig Fraser (bekend van onder andere Rogue One, Vice en Zero Dark Thirty). De muziek is van Michael Giacchino (Jojo Rabbit, Rogue One, Jurassic World, Up, Doctor Strange, …).

Cast

Naast Robert Pattinson bestaat de cast van The Batman ook nog uit Zoë Kravitz als Catwoman, Paul Dano als Riddler, Colin Farrell als Penguin, John Turturro als gangster Carmine Falcone, Jeffrey Wright als commissaris Gordon, Andy Serkis als Alfred en Peter Sarsgaard als district attorney van Gotham City.

Bekijk hier de eerste beelden van The Batman

https://vimeo.com/391277390
Meer
Lees meer...