‘To All The Boys: P.S. I Still Love You’ staat nu op Netflix

Het is eindelijk zover! De tweede film van de To All The Boys-reeks staat op Netflix. To All The Boys: P.S. I Still Love You zal de draad oppikken na de eerste film en ons zo verder meenemen in de (superschattige) relatie van Lara Jean en Peter Kavinksy. Al loert er een derde speler om de hoek.

To All The Boys: P.S. I Still Love You is vanaf nu te bekijken op Netflix. Het vervolg komt twee jaar na het eerste deel: To All The Boys I’ve Loved Before en volgt nog steeds Lara Jean (Lana Condor) en haar dreamy boyfriend Peter Kavinsky (Noah Centineo).

To All The Boys: P.S. I Still Love


To All The Boys: P.S. I Still Love gaat dus over Lara Jean en Peter Kavinsky. Ondertussen zijn ze al een tijdje een koppel en – uiteraard – superschattig. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn in hun relatie.

Lara Jean heeft het moeilijk met de populariteit van haar superknappe boyfriend en net op dat moment duikt een geest uit haar verleden op. John Ambrose van Model UN heeft, net zoals Peter zijn liefdesbrief ontvangen en keert nu terug in het leven van Lara Jean. Tot overmaat van ramp is ook hij belachelijk knap en charmant. Zal hij voor problemen zorgen in de relatie van Lara Jean en Peter Kavinksy of is hun liefde sterk genoeg om dit te overleven.

Nog een snelle opfrisbeurt van To All The Boys I’ve Loved Before nodig? Dat kan nu ook zonder Netflix-account.

Meer
Lees meer...