‘To All The Boys: P.S. I Still Love You’: Alles wat we al weten

De opvolger van To All The Boys I’ve Loved Before verschijnt binnenkort op Netflix. De film To All The Boys: P.S. I Still Love You zal ons verder laten genieten van de relatie tussen Lara Jean en Peter Kavinsky, maar die komt wel onder druk te staan. Dit is alles wat we al weten over To All The Boys: P.S. I Still Love You.

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat To All The Boys I’ve Loved Before verscheen op Netflix. De film, die ook gemaakt werd door Netflix, werd een gigantisch succes. Het was daarbij vooral de echtheid van de personages die in de smaak viel bij een groter publiek dan dat wat je zou verwachten van een romantische high school film. Het was voor de fans dan ook uitkijken naar het vervolg van de film en dat is er nu.

Releasedatum

https://www.instagram.com/p/BrlimLzhKPq/

To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jenny Han. Zij schreef drie boeken van de To All The Boys-reeks, dus lag het eigenlijk voor de hand dat ook de verfilming een vervolg zou krijgen.

Dat eerste vervolg, To All The Boys: P.S. I Still Love You, werd in december 2018 aangekondigd. Meteen werd ook bevestigd dat Lana Condor en Noah Centineo opnieuw in de huid van respectievelijk Lara Jean en Peter Kavinsky zullen kruipen. En in datzelfde aankondigingsfilmpje verklapte Lana Condor ook al dat er een nieuwe acteur gecast was voor de rol van John Ambrose, een rol die in de tweede film een pak belangrijker wordt dan in de eerste.

Enkele maanden later kregen we dan ook een echte releasedatum. Op 12 februari, net op tijd voor Valentijn, zal To All The Boys: P.S. I Still Love You verschijnen op Netflix. Perfect dus voor je Valentijn (of Galentine)!

Cast

https://www.instagram.com/p/BvufxIqnMyM/

We weten dus al lang dat Lana Condor en Noah Centineo ook in de tweede film de hoofdrollen zullen spelen. En als we eerlijk zijn, kunnen we ook gewoon niemand anders de rollen van Lara Jean en Peter Kavinsky zien spelen. Ook in To All The Boys: P.S. I Still Love You zullen we dus kunnen genieten van de geweldige chemie tussen de twee.

John Ambrose, die de derde persoon in de love triangle van Lara Jean wordt, zal gespeeld worden door Jordan Fischer. Daarnaast keren ook Janel Parrish en Anna Cathcart terug als Gogo en Kitty, de twee zussen van Lara Jean. Een interessante nieuwkomer is Ross Butler, die je kan kennen als Zach uit 13 Reasons Why. Hij zal in To All The Boys: P.S. I Still Love You de rol spelen van Trevor, de beste vriend van Peter Kavinsky.

Plot

Omdat de To All The Boys-reeks gebaseerd is op een boekenreeks, kunnen we het plot van de tweede film makkelijk achterhalen. In het tweede boek, dat dezelfde titel heeft als de film, komt John Ambrose plots weer in the picture. Hij heeft, net zoals Peter, een liefdesbrief van Lara Jean ontvangen en komt zo z’n kans wagen.

Maar Lara Jean is, zoals we ondertussen wel weten, dolgelukkig en smoorverliefd op Peter Kavinsky. Al is een relatie met de meest begeerde man van de school, niet altijd even prettig. Kan John Ambrose Lara Jean dan toch doen twijfelen aan haar relatie met Peter ‘droomvent’ Kavinsky?

Trailers

Ondertussen hebben we ook al twee trailers gekregen voor To All The Boys: P.S. I Still Love You. Daarin wordt bevestigd dat het verhaal van de film dat van het boek zal volgen. We zien Lara Jean en Peter Kavinsky als het gelukkige koppel, maar we zien ook hoe John Ambrose plots opduikt en voor heel wat verwarring zorgt.

Vooral de tweede trailer doet uitschijnen dat er ook een vonkje is tussen Lara Jean en John Ambrose. Daarnaast zien we in die trailer ook dat Lara Jean moeite heeft met haar superpopulaire boyfriend. Het zorgt allemaal voor twijfels, maar wordt het ook het einde voor de superschattige relatie tussen Lara Jean en Peter Kavinsky.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...