Left Right
scrollTop top

‘To All The Boys: P.S. I Still Love You’ lost eerste foto van Lara Jean en Peter Kavinsky


To All The Boys I've Loved Before
© Netflix

Vorig jaar werd de film To All The Boys I’ve Loved Before een ongezien succes op Netflix. De hele wereld viel als een blok voor de film en hoofdrolspelers Lana Condor (Lara Jean Song Covey) en Noah Centineo (Peter Kavinsky). Een vervolg kon dus niet uitblijven. To All The Boys: P.S. I Still Love You verschijnt op 12 februari op Netflix.

Fans van Peter Kavinsky en Lana Jean verenig u! Want het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before komt binnenkort uit. Vanaf 12 februari zullen we zien hoe het nog gaat met ons favoriete filmkoppel sinds Jack en Rose uit Titanic. En van die film hebben we nu het eerste voorsmaakje gekregen.

To All The Boys: P.S. I Still Love You

To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han. Die reeks bestaat uit drie boeken, dus konden we ook al verwachten dat er ook drie films zullen verschijnen. De tweede van de reeks, To All The Boys: P.S. I Still Love You, verschijnt al in februari op Netflix.

In de tweede film van de reeks is Lara Jean nog steeds gelukkig samen met Peter Kavinsky. Maar ze komt ook oog in oog komen te staan met één haar voormalige crushes, John Ambrose “from Model UN“. Dat zal de relatie tussen Lara Jean en Peter waarschijnlijk aardig door elkaar schudden. Maar in de eerste foto van To All The Boys: P.S. I Still Love You lijkt daar alvast niets van te merken en is de liefde tussen de twee duidelijk nog steeds groot.

Bekijk hier de eerste foto van To All The Boys: P.S. I Still Love You:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…