‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is tijdelijk te zien zonder Netflix-account

To All The Boys I've Loved Before
Netflix

Binnenkort verschijnt de tweede film van To All The Boys op Netflix. Om dat te vieren heeft de streamingdienst een cadeautje voor iedereen. Ja, niet enkel voor hun abonnees (en de mensen die stiekem op iemands account meekijken). Iedereen kan nog een hele maand gratis en voor niets naar To All The Boys I’ve Loved Before kijken.

To All The Boys: P.S. I Still Love You staat op 12 februari op Netflix. Dus is het hoog tijd om de eerste film nog eens te herbekijken. En dat kan iedereen nu. Want Netflix heeft To All The Boys I’ve Loved Before integraal online gegooid. Zo kan je, zelfs zonder Netflix-account, kijken naar de film.

To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before is een van de meest succesvolle Netflixfilms van de afgelopen jaren. Iedereen viel als een blok voor de charmes van Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo). De schattige romantische komedie was geliefd bij het grote publiek, dat nu vol ongeduld uitkijkt naar het tweede deel dat op woensdag 12 februari verschijnt op Netflix.

De film gaan over Lara Jean, een ietwat verlegen meisje. In het verleden schreef ze liefdesbrieven aan de jongens op wie ze een crush had. Ze verzond deze brieven niet, maar hield ze bij in een doos. Tot haar zus de brieven verstuurd naar de heren in kwestie. Wie de film nog niet gezien heeft, heeft nu geen enkel excuus meer om niet te kijken. De film staat nog tot 9 maart online om gratis en voor niets te kijken.

Via deze link kan je, zelfs zonder Netflix-account, kijken naar To All The Boys I’ve Loved Before.

Gesponsorde artikelen