‘Euphoria’ lanceert binnenkort twee extra afleveringen over coronacrisis

Goed nieuws voor de fans van Euphoria. Op het tweede seizoen is het nog even wachten, maar binnenkort kan je wel kijken naar twee speciale extra afleveringen. Die zullen gaan over de huidige pandemie van het coronavirus.

Euphoria was een van de beste series van 2019. De reeks van HBO leek op het eerste gezicht een typische tienerserie met iets meer seks en drugs dan we gewoon zijn. Maar wie bleef kijken, merkte al snel dat Euphoria veel dieper gaat.

De reeks kreeg dan ook direct veel fans. Die waren dan ook heel blij toen begin augustus 2019, na de laatste aflevering van het eerste seizoen van Euphoria, werd beslist dat de reeks zeker een tweede seizoen zou krijgen. Op 11 maart kwam de cast daarvoor zelfs bijeen om samen het script te lezen. Maar toen brak de wereldwijde pandemie door het nieuwe coronavirus uit en viel alles stil.

In-between-seasons afleveringen

Sindsdien is er geen nieuws meer geweest over het tweede seizoen van Euphoria. Maar gelukkig is er nu toch iets om te wachten wat te verzachten. Hoofdrolspeelster Zendaya had er bij Jimmy Kimmel Live al naar gehint, maar nu is het ook officieel: Euphoria krijgt twee speciale in-between-seasons afleveringen.

In die extra afleveringen zal je kunnen zien hoe de hoofdpersonages uit de reeks omgaan met de huidige coronapademie. Vanaf 6 december kan je deze afleveringen bekijken op Streamz en Streamz+.

Meer
Lees meer...