Netflix-hit ‘Never Have I Ever’ krijgt een tweede seizoen!

In quarantaine hadden we niets beters te doen dan gigantisch veel Netflix-series te bingewatchen. Eén van de hits tijdens die periode was Never Have I Ever, een reeks van Mindy Kaling over een tienermeisje dat cool wil zijn en haar eerste lief wil scoren. En er is goed nieuws voor de fans van de avonturen van Devi, want Netflix heeft een tweede seizoen van Never Have I Ever aangekondigd!

Eind april verscheen Never Have I Ever op Netflix. De serie over Devi Vishwakumar die haar leven omgooit om cool te worden en een lief te scoren, werd een gigantische hit. Het kan dus niet als een al te grote verrassing komen dat de reeks een tweede seizoen krijgt.

Een nieuwe coupe

“Maitreyi heeft een pony!”, verscheen op de Twitterpagina van Never Have I Ever. “Oh, en Never Have I Ever krijgt een tweede seizoen.” Daaronder verscheen een filmpje waarin we de cast van de serie te zien krijgen, die zich verzameld heeft voor een “dringende Zoom-meeting”.

Maitreyi Ramakushnan (die Devi Vishwakumar speelt in de reeks) verzamelde haar collega’s omdat ze een belangrijke mededeling heeft. Maar telkens ze het nieuwtje wil delen, verschijnt iemand anders in het gesprek, die opmerkt dat Ramakushnan een nieuwe coupe heeft.

“Binnenkort”

Uiteindelijk krijgt ze iedereen stil, en kan ze zeggen dat Never Have I Ever een tweede seizoen krijgt. Wanneer dat precies verschijnt, heeft Netflix nog niet bekendgemaakt. Op het einde van het filmpje staat enkel “binnenkort” te lezen.

Never Have I Ever uitgekeken en in een zwart gat gevallen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...