‘Never Have I Ever’: iedereen smoorverliefd op Devi’s knappe vader

Never Have I Ever is de nieuwste topreeks op Netflix. De reeks staat in het teken van de Indische Devi en haar pogingen om cool te worden en haar eerste vriendje te scoren. Maar hoewel Paxton en Ben razend knap zijn, klopt het hart van de Netflix-kijker toch vooral voor één man: Mohan, de knappe papa van Devi.

De nieuwste Netflix-hype Never Have I Ever is dan wel een tienerreeks, toch lijken fans vooral een zwak te hebben voor de knappe vader van Devi, die helaas niet meer onder de levenden is. Op Twitter wordt Mohan door vele fans van de reeks opgehemeld en da’s volledig terecht als je het ons vraagt.

Never Have I Ever

Never Have I Ever volgt Devi (Maitreyi Ramakrishnan), een tiener die in haar korte leven al heel wat te verwerken kreeg. Zo overleed haar vader tijdens een van haar concerten met het schoolorkest. Als gevolg van het overlijden van haar vader liep Devi een trauma op dat ervoor zorgde dat ze verlamd werd aan haar benen. Enkele maanden later kreeg ze het gevoel in haar benen terug. Maar nu staat ze op school wel bekend als “het verlamde meisje”.

We volgen Devi vanaf haar eerste schooldag sinds ze weer kan lopen. En ze heeft een missie, ze wil af van haar seutige imago en wil cool worden. Daar heeft ze het perfecte plannetje voor uitgestippeld: seks hebben met Paxton Hall-Yoshida, de knapste jongen van de school. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Knappe papa

Never Have I Ever Devi vader
Netflix

Hoewel iedereen zou moeten praten over de school hottie Paxton, of onverwachte boyfriend material Ben Gross (Jaren Lewison), is het vooral Devi’s vader Mohan die menig kijkershart sneller doet slaan. Ook al is de rol van Sendhil Ramamurthy in de reeks redelijk klein, hij maakte wel een blijvende impact op de kijkers.

In de reeks is Mohan Venkatesan, bij de kijkers beter bekend als “Devi’s knappe vader” niet meer onder de levenden. Maar hij is in flashbacks en visioenen (en in een bijzonder geval zelfs als een coyote) wel in elke aflevering te zien. De looks van acteur Sendhil Ramamurthy zijn niemand ontgaan. Zo werd hij rechtstreeks gekatapulteerd tot “hot dad” en krijgt op sociale media heel wat thirsty comments.

Je kan Sendhil Ramamurthy kennen voor z’n rol als Bloodwork in The Flash, maar ook wie The Office US heeft gezien, kan hem al kennen. Daar speelde hij ironisch genoeg de rol van Ravi, die gekoppeld werd aan Kelly. En Kelly werd in The Office gespeeld door Mindy Kaling die samen met Lang Fisher Never Have I Ever maakte en meeschreef aan alle afleveringen. Mindy Kaling belde hem ook persoonlijk op met de vraag of hij de vader wilde spelen in haar nieuwe reeks en Sendhil accepteerde nog voor hij het script had gezien. “Ik was enorm enthousiast omdat ik het geweldig vond om een Zuid-Aziatisch gezin te zien op tv of Netflix.”

“Mijn tienerdochter geneert zich dood”

In een interview met Entertainment Today werd Sendhil Ramamurthy gevraagd naar hoe hij het vond om een “hot dad” genoemd te worden. “Het kwam absoluut als een verrassing. Ik had dat echt nooit verwacht”, zo klinkt het bij de bescheiden acteur.

“Het is letterlijk het laatste wat ik dacht dat er zou gebeuren. Het is de eerste keer dat ik een vader speelde en ik dacht: ‘Dit wordt cool’. Ik heb namelijk zelf een dochter van 15 dus ik dacht dat het leuk zou zijn voor haar om mij als vader te zien in een reeks.” Maar dat draaide dus anders uit. “Ze houdt van de reeks, maar ze geneert zich ook door alles wat ze leest op het internet. Ze zit op sociale media en leest al die reacties natuurlijk ook.”

Hier alvast een greep uit de reacties op sociale media (dochter van Sendhil Ramamurthy, doe even je ogen dicht):

https://twitter.com/OBXCOMPASS/status/1258669856787959810
https://twitter.com/ruelumbroso/status/1258259878314991618

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...