Cast van ‘The Office’ viert online reünie voor huwelijk superfans

In deze moeilijke tijden door de coronacrisis is het leuk om af en toe iets opbeurends te zien. Daardoor bedacht acteur John Krasinski de YouTube-show Some Good News. Tijdens de meest recente aflevering daarvan had hij samen met de rest van de cast van The Office iets speciaal voorbereid.

We kennen acteur en filmmaker John Krasinski vooral als Jim uit The Office, maar uiteraard is hij veel meer dan dat. Dat bewees hij de afgelopen tijd nog maar eens door uit het niets de heerlijke YouTube-show Some Good News uit de grond te stampen.

Some Good News

John Krasinski als host van Some Good News – Bron: YouTube

In die reeks probeert Krasinski tussen al het harde en minder leuke nieuws voor de vrolijke noot te zorgen. Iedere week toont hij daarin opbeurende beelden, belt hij met mensen die iets leuks meemaken en zet hij anderen in de bloemetjes. Ook verrast hij regelmatig onbekende gasten met een concert via Zoom.

Zo liet hij de cast van de musical Hamilton al eens een optreden brengen voor een negenjarige superfan die niet naar de musical kon gaan door het coronavirus. Daarnaast organiseerde Some Good News ook al een virtuele prom en een virtuele graduation voor studenten van over heel de wereld.

Online huwelijk

Deze week lag de focus bij Some Good News op “Love“, meer specifiek op geboortes en huwelijken. Heel wat mooie, opbeurende beelden passeerden, maar het beste had John Krasinski bewaard voor op het einde. Een fan van The Office, ook met de naam John, had namelijk een filmpje ingestuurd van zijn huwelijksaanzoek die hij gedaan had voor zijn vriendin Susan. Net als Jim in The Office ging ook John in een tankstation op zijn knieën.

Dat was reden genoeg voor host John Krasinski om de verloofden in zijn show te krijgen. Na uitgebreide felicitaties voegde hij ook hun ouders toe aan het Zoom-gesprek waarna hij hen ‘huwde’. En toen was het pas echt tijd voor de grote verrassing want om het trouwfeest op gang te brengen, had Krasinski de volledig cast van The Office uitgenodigd om samen allemaal bij hen thuis een dansvideo op te nemen.

Naast John zelf en uiteraard ook Steve Carell zien we ook nog Mindy Kaling, Rainn Wilson, Ed Helms, Ellie Kemper, BJ Novak, Brian Baumgartner, Angela Kinsey (met een kat), Creed Bratton, Kate Flannery, Oscar Martinez en Phyllis Smith. En zo werd het voor John en Susan, ondanks de coronacrisis, toch nog een schitterend trouwfeest.

Bekijk hier Some Good News met de cast van The Office

Meer
Lees meer...