Nieuwe Netflix-komedie ‘Space Force’ krijgt eerste trailer

Space Force is bijna klaar voor take-off! De nieuwe Netflix-komedie zal pas eind mei te zien zijn op de streamingdienst, maar je kan nu al kijken naar de eerste beelden van de nieuwe serie.

Netflix dropt de allereerste trailer van zijn nieuwe komedie Space Force. De eerste beelden zien er alvast veelbelovend uit. De reeks zal 29 mei op de streamingdienst in première gaan en wij kunnen alvast niet meer wachten!

Space Force

De serie zal bestaan uit 10 afleveringen en gaat over een befaamde piloot die plots de leiding krijgt over het ruimteleger. Hij moet er voor zorgen dat de Amerikanen op de maan landen om in de ruimte totale dominantie te creëren. Space Force is gebaseerd op de ambitieuze droom van Amerikaanse president Donald Trump die in 2018 aankondigde dat hij een ruimteleger wou uitbouwen.

Geweldige cast

Bedenkers Steve Carell en Greg Daniels zijn geen onbekenden voor het televisiescherm. Zo is Greg Daniels de bedenker van The Office en Carell speelde in diezelfde serie de hoofdrol. Zij hebben samen een absolute topcast bij elkaar gehaald voor Space Force. Zo speelt Steve Carell zelf de hoofdrol naast Friends-actrice Lisa Kudrow. En we zullen nog heel wat andere bekende acteurs zien schitteren in de nieuwe komedie. Met onder andere John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang en Glee-actrice Jane Lynch.

Bekijk hier de eerste trailer van Space Force:

Dit zijn de 50 beste series op Netflix

Meer
Lees meer...