‘Friends’-actrice Lisa Kudrow krijgt hoofdrol in nieuwe Netflix-komedie ‘Space Force’

Netflix kondigt aan dat Lisa Kudrow een hoofdrol speelt in de nieuwe komedie Space Force die op 29 mei in première zal gaan.

De Amerikaanse actrice, die vooral bekend is als Phoebe in Friends, zal in de serie verschijnen naast Steve Carell van The Office, Greg Daniels en John Malkovich.

Bedenkers

De nieuwe Netflix-serie werd in 2019 aangekondigd en werd bedacht door Steve Carell en Greg Daniels. De twee lieten zich inspireren op een idee van Amerikaans president Donald Trump die een ruimteleger wou uitbouwen. Steve Carrell en Greg Daniels zijn geen onbekenden voor het televisiescherm. Greg Daniels is ook de bedenker en schrijver van The Office US en Parks And Recreation. Steve Carell is een bekende Amerikaanse acteur en speelde onder andere de hoofdrol in The Office US.

Space Force

Space Force gaat over een befaamde piloot die plots de leiding krijgt over het ruimteleger. Hij moet er voor zorgen dat de Amerikanen op de maan landen om in de ruimte totale dominantie te creëren.

De befaamde piloot wordt gespeeld door Steve Carell. Lisa Kudrow neemt de rol van vrouw van Carells personage voor haar rekening.

Release

Netflix zal op 29 mei Space Force in première laten gaan op de streamingdienst. Het is nog onduidelijk hoeveel afleveringen het eerste seizoen zal tellen. Daarvoor is het nog wachten op meer details!

Alle afleveringen werden voor de uitbraak van het coronavirus opgenomen.

Meer
Lees meer...